Declaratiile lui Ioan Rus, folosite de presa din Anglia pentru a BATJOCORI romanii

news

Tabloidele din Marea Britanie au preluat declaratiile scandaloase ale lui Ioan Rus despre copiii si nevestele romanilor din diaspora, fiind fiind insotite de imagini cu tigani . Comentariile britanicilor sunt de asemenea jignitoare la adresa romanilor.

„Romanii din Marea Britanie isi transforma copiii in golani, iar nevestele devin prostituate, a declarat un ministru”, este titlul din express.co.uk. Articolul este insotit de o imagine care infatiseaza un grup de tigani si relateaza despre declaratiile si demisia lui Ioan Rus, fiind insotit de un sondaj in care cititorii sunt intrebati daca Marea Britanie ar trebui sa accepte mai putini imigranti.

presa uk

Articolul are peste 140 de comentarii, in care englezii se plang de cersetori si ii dau dreptate lui Ioan Rus.

„How about telling us something we do not already know, WE KNEW BEFORE THEY ARRIVED. JUST LOOK AT THAT LOT, OMG” – „Ce-ar fi sa ne spuneti ceva ce nu stim deja, stiam asta inainte sa vina aici. Doar utitati-va la acest grup, Dumnezeule”, a comentat Cleopatra.

„Resigned for telling the truth. Tell us something we don’t know in the UK …we have no standards where Romanians are concerned” – „A demisionat pentru ca a spus adevarul. Spuneti-ne ceva ce nu stim…”, a scris si utilizatorul Pen.

„Nimanui nu-i place adevarul, este un pericol sa-l spui”, a scris un alt britanic.

„Nu devin golani si curve, s-au nascut astfel”, a mai spus altcineva.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, la o emisiune la Digi 24, in contextul in care vorbea despre romanii din strainatate si despre cat castiga acestia muncind in constructii, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, ca ”de banii astia copiii se fac golani acasa, iar nevasta curva”.

”Romania are trei milioane de oameni, sa zicem, din forta activa, in acest moment, in occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi, prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia, copiii se fac golani acasa si nevasta curva. De 700 de euro vin acasa jumatate”, a declarat Ioan Rus, miercuri seara, la o emisiune a postului Digi 24.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: