Declaratiile yoghine ale Gabrielei Firea inaintea congresului dedicat cuplului Dragnea-Dancila. Ea se anunta ca posibil inlocuitor al lui Dragnea

politica

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a ajuns la Congresul PSD de la Sala Palatului, iar primul mesaj transmis a fost unul de unitate, un apel la calm. De asemenea, Firea s-a referit si la viitorul presedinte al PSD, desi azi nu se pune in joc functia ocupata de Liviu Dragnea.

„Eu le urez succes tuturor colegilor mei. Cred ca fiecare dintre presedintii de organizatii poarta in servieta sa bastonul de presedinte al partidului, dar trebuie sa fim buni colegi, trebuie sa respectam statutul si alegerile care au fost democratice si sa nu ne imaginam ca putem sa stricam aceasta ordine in favoarea noastra si in defavoarea echipei politice. Romanii asteapta de la noi sa fim harnici si competenti la locul de munca si mai putin apreciaza disputele politice”, a declarat primarul Capitalei si cea care conduce organizatia PSD Bucuresti.

„Cu siguranta ca nu cream o impresie foarte buna cand ne certam intre noi. Sunt convinsa ca toti colegii au de fapt ganduri bune. Probabil ca nu de fiecare data maniera de a exprima aceste ganduri a fost potrivita. Eu fac un apel la intelepciune, la calm, la colegialitate. Sa nu uitam ca vine ziua de luni. Daca rupem puntile dintre noi, ce vom mai face de luni inainte, pentru ca avem proiecte comune? Daca lasam ca astazi sa se spuna lucruri foarte urate, nu va suferi doar un om, ci vom suferi noi toti si vom deconta impreuna. Sper sa nu se intample”, a mai declarat Gabriela Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: