Degeaba o lauda presa rusa ca e culta, Birchall s-a facut de toata rusinea – Ministrul PSD a ajuns de tot rasul dupa o gafa uriasa

politica

O gafa a ministrului pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, a fost descoperita de o jurnalista, iar prostia scrisa de Birchall s-a viralizat pe retelele sociale.

In urma cu trei ani, social-democrata un text despre aniversarea a 129 de ani de la nasterea lui Liviu Rebreanu „autorul romanului Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi”. Gafa a fost descoperita de Luiza Vasiliu, reporter Casa Jurnalistului si editor la Scena 9.

”Cautam ceva despre Nora Rebreanu si-am dat peste postarea asta de-acum trei ani a Anei Birchall, ministru d̶e̶m̶i̶s̶i̶o̶n̶a̶r̶ nedemisionar pentru Afaceri Europene, favorita publicatiei Sputnik la postul de prim-ministru al Romaniei. „Ana Birchall este o persoana culta, distinsa, dar si extrem de ambitioasa.”, scria Sputnik acum cateva zile. Nu stiu ce sa zic de „distinsa” si „ambitioasa”, dar „culta” tocmai s-a facut tandari”, a scris Luiza Vasiliu pe Facebook.

Dupa ce aceasta eroare a fost semnalata pe retelele de socializare, Ana Birchall a corectat materialul de pe blogul personal.

„Gata, doamna Birchall a inlocuit povestea de dragoste din „Ultima noapte de dragoste” cu „introspectia profunda” din „Padurea spanzuratilor”. Deci s-a facut dreptate. Mai am o singura intrebare: „Gradina Maicii Domnului” cine a scris-o? Tot Liviu?”, a adaugat Luiza Vasiliu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: