Deja incepe MAHALAUA. Primarul Firea sugereaza ca Guvernul Ciolos o boicoteaza. Capitala nu are apa calda

politica

Nou primar al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, in legatura cu faptul ca mare parte din Bucuresti nu are apa calda ca „nu doreste sa creada ca este un avertisment din partea domnului Borc (ministrul Economiei – n.red.)”. 

„In acest moment, o mare parte a Capitalei nu are apa calda, am vorbit cu reprezentantii de la RADET si ELCEN, intr-adevar este o noutate, pe care as vrea sa o semnalez: in premiera au fost inchise doua CET-uri pentru revizie, nu doar unul, asa cum se proceda in verile anterioare.

Am spus ca nu este normal sa se faca revizie simultana, pentru ca atatia oameni sa sufere. I-am rugat sa ia toate masurile care se impun si voi discuta si cu ministrul Economiei daca se impune. Nu vreau sa ma gandesc la actiuni neortodoxe.

(…) Reparatiile de la RADET sa fie facute impreuna cu cele de la ELCEN si nu sa fie o alta perioada de timp in care bucurestenii sa nu aiba apa calda. Ma bucur ca se bate la porti deschise. (…) Este totusi inadmisibil ca bucurestenii sa plateasca erorile care s-au facut, atat legislative, cat si administrative, pret de 25 de ani. Din punctul meu de vedere, aceste entitati economice trebuie sa lucreze sinergic, trebuie sa aiba un management unic. Am inceput discutiile pe acest subiect si le voi continua ca primar general in functie”, a afirmat Firea, la sediul PSD.

Ea a facut apel la ELCEN sa deblocheze din conturile lor sumele necesare si pentru reparatiile RADET.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: