Deja sunt aici. Terorist ISIS, prins intr-un centru de refugiati. 10.000 de pasapoarte FALSE au fost confiscate

news

Politia germana a anuntat arestarea unui terorist ISIS intr-un centru de refugiati din Stuttgart. De asemenea, autoritatile au confiscat mai multe cutii ce contineau pasapoarte false. Acestea urmau sa fie livrate in Germania.

Potrivit RTL, teroristul, de origine marocana, in varsta de 21 de ani, si-a asumat o „identitate falsa”, sustinand ca este refugiat. El a fost identificat in baza unui mandat de arestare emis de autoritatile din Spania. Tanarul recruta luptatori pentru ISIS.

In acelasi timp, purtatorul de cuvant al ministerului de Finante german a anuntat ca mai multe cutii cu pasapoarte false au fost confiscate. Acestea urmau sa ajunga la falsi „refugiati de razboi”.

De asemenea, Tagespiegel a scris ca si in Bulgaria au fost confiscate nu mai putin de 10.000 de pasapoarte siriene false, a caror destinatie era tot Germania. Potrivit publicatiei, pasapoartele urmau sa fie vandute cu 1.500 de euro bucata, aceasta notand ca posibilitatea de a achizitiona un asemenea document este inca o dovada ca printre refugiati se afla multi impostori.

„Nu numai sirienii sunt interesati de pasapoarte siriene. Refugiati din Irak, Afghanistan si Pakistan vor sa devina sirieni pentru a-si asigura statutul de azilant in Occident. Potrivit unor rapoarte, noua din zece refugiati care au trecut din Macedoni in Serbia spun ca sunt sirieni”, mai scrie Tagespiel.

Citeste si: DOVADA: Doi jihadisti ISIS descoperiti de Ungaria printre REFUGIATI: „Teroristii sunt acum in multe orase europene”

Presa din Ungaria a anuntat in urma cu doua zile ca cel putin doi membri ai organizatiei teroriste ISIS au fost descoperiti printre refugiatii care au intrat in tara in ultimele zile.

Identificarea jihadistilor a fost posibila dupa ce acestia au postat mai multe fotografii pe retelele de socializare, transmite televiziunea M1, citata de RT.

„Teroristii musulmani, deghizati ca refugiati, si-au facut aparitia in Europa. Fotografiile au fost postate pe diferite retele de socializare pentru a arata ca teroristii sunt acum prezenti in multe orase europene. Multi, care acum sunt imigranti ilegali, au luptat alaturi de ISIS”, se afirma in reportaj.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: