Delegatia AUR s-a ratacit in jurul Cotroceniul, a trebuit sa vina un ofiter SPP sa-i salveze. Intarziere la intalnirea cu Iohannis

politica

Delegatia AUR, formata printre altii din Diana Sosoaca, George Simion si Cluadiu Tarziu, a intarziat mai mult de 10 minute la intalnirea cu presedintele Iohannis. Ei au tinut sa vina pe jos si s-au ratacit in jurul Cotroceniului.

„Accesul pietonal se face pe la Leu, dar noi nu vrem. Noi vrem acces pietonal pe la masini. Avand in vedere cate incalcari de drepturi si libertati a facut domnul presedinte, cred ca isi poate permite sa astepte”, a spus Sosoaca intr-un live pe Facebook inainte de a intra la Cotroceni.

Un ofiter al SPP a venit apoi sa preia delegatia AUR.

Sosoaca a negat apoi, la iesirea de la consultari, ca s-au ratacit, sustinand ca „ne-am plimbat, am vrut sa ne relaxam”.

Delegatia Aliantei este formata din copresedintii formatiunii, George Simion si Claudiu Tarziu, dar si din Ringo Damureanu, Dan Tanasa si Diana Sosoaca.

Din partea presedintelui Iohannis participa consilierii prezidentiali Mihaela Ciochina, Daniela Barsan si Laurentiu Stefan.

Anterior, seful statului a avut consultari cu reprezentantii PSD, PNL si USR PLUS. El urmeaza sa discute si cu delegatia UDMR si reprezentantii minoritatilor nationale.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: