Delir. Ciolacu apeleaza la sprijinul „statului paralel” impotriva PNL: „PSD depune azi plangere penala la DNA impotriva duduienilor galbeni”

politica

Presdintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat miecuri ca PSD va depune plangeri penale impotriva unor reprezentanti ai Guvernului care s-ar ocupa cu racolarea primarilor PSD. Ciolacu ii numeste pe acestia „duduieni galbeni”, referire la seful clanului Duduianu, care a fost ucis marti dimineata.

„Toti DUDUIENII galbeni din GUVERN – la PUSCARIE!!! Interlopi politici cu mentalitate mafiota care faceti trafic de influenta la masa Guvernului!

Voi, hazilor, toti cei care va bateti joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toata puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a capusa si a fura in continuare!

Nu sunt bani de masti, nu sunt bani de alocatii, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru MITA POLITICA!!!

Asta face PNL in aceste zile. Cara primari la Bucuresti sau le promit in tara tot felul de proiecte si bani in schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedeaza, este amenintat si santajat! PNL nu e in stare sa convinga oamenii, de aia incearca sa-i ia cu forta pe cei care au demonstrat ca au facut ceva pentru comunitatile lor.

Le spun tuturor primarilor PSD sa reziste presiunilor. Uniti suntem puternici! Nu pot ei santaja cat pot romanii VOTA! Sfarsitul acestor hoti si mafioti este aproape. De ce tace Iohannis, fostul primar, cand partidul lui comite fapte penale una dupa alta?

PSD va depune azi plangere penala la DNA impotriva tuturor reprezentantilor PNL din Guvern si din teritoriu care au transformat institutiile statului intr-un rai al criminalitatii! Solicit organelor de urmarire penala ca acest dosar sa fie solutionat cu celeritate! Romania nu trebuie scufundata in mocirla penala a Duduienilor galbeni!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Ciolacu a primit o replica rapida si taioasa. Mai multi romani ii aduc aminte ca PSD a protejat infractorii.

„Sa vorbeasca de clanuri si duduieni cel al carui sef de partid incarcerat se prezenta in fata justitiei flancat de interlopi, asta inseamna sa fi ipocrit!”, i-a scris un roman lui Ciolacu.

Mai mult despre:

Comentarii: