Delir la Antena 3. Atentatul din Nisa, explicat de un numerolog: „Sunt doua cifre ale mortii”

life

Antena 3 a explicat atentatul din Franta, de la Nisa, cu ajutorul unui numerolog prezent in platotul emisiunii 100 de minute, realizate de Alessandra Stoicescu si Adrian Manutiu.

„2016, ca vibratie noua, este un an fatal. Vor exista atentate iar extremismul va inflori. Este un final de ciclu de 9 ani. Tot ce s-a intamplat in acesti 9 ani, ce s-a premeditat trebuie definitivat anul acesta. Daca ai in bagaj un excedent, trebuie sa scapi de el”, a spus numerologul Mihai Voropchievici in platotul emisiunii mentionate.

„2016( cifrele adunate au ca rezultat 9, o cifra neagra). 16, numarul din coada anului, poate rezulta in urma unei operatiuni de genul ‘8+8’, doua cifre ale mortii. 14.07.2016, data atentatului- iar apare cifra 6, o cifra a mortii. 14, ziua de nastere a Frantei moderne este o cifra a unei depravari, a unei delasari, a unor greseli. O cifra gaunoasa pentru Franta, care conduce la naivitate, credulitate extrema, neimplicare in nimic important, superficialitate, tendinta pronuntata in a se eschiva in asumarea responsabilitatilor. Se merge pe principiul ‘cum o vrea Dumnezeu’. Cifra de nastere a Frantei simbolizeaza lenea”, a declarat numerologul la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: