DELIR la Antena 3: „Fiecare roman sa intre cate o luna la INCHISOARE”

news

Campania Antena 3 impotriva DNA si a actiunilor anticoruptie a ajuns, joi noapte, la „Sinteza zilei”, la noi manifestari.

Prezent in emisiunea „Sineza zilei” a sefului sau Mihai Gadea, Mircea Badea s-a straduit sa zugraveasca in culori cat mai negre actiunile anticoruptie ale Justitiei. El a cerut ca fiecare roman sa ajunga sa intre cate o luna la „parnaie”

Sa facem parnaia obligatorie prin lege. Nu mai vreau nici sa plang, nici sa… Eu daca as fi parlamentar as face un proiect de lege pe bune, despre parnaia obligatorie. Sunt deschis pentru asta. Sunt deschis ca sa fiu inchis. Sa nu chinuim lumea, sa-i educam civic. Ai 18 ani? O luna la parnaie, cum faceam armata. Au mai trecut patru ani, inca o luna. Doua saptamani vara, doua saptamani iarna. Eu cred ca doamna Kovesi ar sustine asta”, a spus Mircea Badea. El a insistat ca vorbeste foarte serios, desi Mihai Gadea sugera ca ar fi o gluma.

Ulterior, in propria emisiunea, Mircea Badea si-a continuat atacurile, de data aceasta luand apararea consultantului american care a scris in New York Times ca actiunele DNA au adus o „domnie legala a terorii” in Romania.

„Pentru acoperitii din presa romaneasca s-a dat ordin de zi pe unitate, sa contracareze articolul din New York Times. Sa fi vazut ce bale, n-ati fi avut cum sa vedeti, ca nu va uitati, primesc zilnic audientele basistilor. L-au scos pe ala din NY Times rus, comunist, cred ca l-au facut si agent sovietic, platit de moguli. L-au umplut pe ala de smac pentru ca a cutezat unul sa scrie ceea ce eu consider o realitate. O dictatura nelegitima, abuziva, a structurilor de forta ale statului, care pana nu demult au fost supuse lui Basescu”, a strigat Mircea Badea.

„Ala din NY Times a vorbit de realitatile romanesti fara sa pupe in fund DNA-ul. In zilele noastre, daca zici ceva nasol de DNA, e sacrilegiu. Te astepti sa vina unii cu Kalasnikov, sa zica DNA Akhbar”, a concluzionat realizatorul Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: