Delir la Gadea, Antena 3 se pozitioneaza in tabara Citu: „Imagini bomba, useristii au sustras saci cu documente din ministere”

politica

Antena 3 ataca extrem de violent USRPLUS dupa ce ministrii acestei formatiuni si-au anuntat demisiile. Mihai Gadea a sustinut ca „useristii pleaca cu saci de documente” din ministere.

„Cati saci au scos din ministere vedeti astazi. Care este logica sa iti dai demisia acum si sa pleci marti dimineata? Este un plan pentru aceasta noapte”, a acuzat Gadea in debutul emisiunii sale.

„Cand stii ca pleci, mai dai niste tunuri. Tunuri date pe ultima suta”, a mai sustinut Gadea.

„Imagini incredibile cum au fost sustrasi saci cu documente din ministere. Altele au fost distruse, ar putea sa fie probe in ce urmeaza de acum incolo”, a mai strigat Gadea.

„In curtea Ministerului Sanatatii au fost aruncati sase saci cu documente tocate”, a tipat Gadea mai tarziu.

Citeste si: Sustinere neasteptata pentru Florin Citu. Voiculescu: „Atacurile din aceste zile la adresa premierului sunt lipsite de demnitate. Este rusinos si nedemn”

Premierul Florin Citu beneficiaza de sustinere din partea lui Dan Voiculescu, patronul postului Antena 3.

„Consider atacurile din aceste zile la adresa Prim Ministrului Florin Citu ca fiind lipsite de demnitate.

Nu poti reprosa unui om faptul ca in urma cu peste 20 de ani a fost pedepsit pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice. O abatere pentru care a fost sanctionat, la vremea respectiva.

Este rusinos si nedemn sa ataci, din motive politicianiste, o persoana. Indiferent de functia pe care o ocupa. Politica nu se poate face fara demnitate, fara onoare!”, a scris Voiculescu pe blog cand  a izbucnit scandalul despre trecutul lui Citu din SUA.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: