Delir si la PNL. Orban: Sa dam PSD-ului o mama de bataie sa ii iasa politica din cap

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca PSD e o formatiune certata cu legea si ca ar trebui sa primeasca „o mama de bataie” la europarlamentare „sa le iasa politica din cap”. Liderul liberal a spus ca este convins ca partidul are capacitatea de a castiga alegerile europarlamentare. Ca de obicei, nu a spus insa si ce face pentru asta.

„Intram in doi ani foarte importanti pentru Romania si pentru PNL. Doi ani care vor da directia Romaniei. Primele alegeri sunt pentru Parlamentul European. Sunt cele mai importante alegeri de cand a intrat Romania in UE. Prea s-a sadit in mintea multor romani acest sentiment de atotputernicie al PSD. Este fals! PSD este un partid de oameni certati cu legea, certati cu bunul-simt, certati cu competenta, mai nou vad ca astia pe care ii trimit in functii sunt certati cu limba romana.

Nu inteleg, care e problema? De ce sa nu ii putem bate pe astia? Ar trebui sa le dam o mama de bataie la alegerile europarlamentare sa le iasa politica din cap. Nu exista niciun argument care sa ma poata convinge ca PNL nu are capacitatea de castiga”, a afirmat liderul PNL, Ludovic Orban, la scoala de vara a Organizatiei femeilor liberale care se desfasoara in statiunea Saturn.

Acesta a adaugat ca vin doi ani importanti pentru Romania.

„Gata cu joaca, gata cu dezbateri interne, ne asteapta doi ani de zile care vor fi decisivi pentru evolutia romaniei. Doi ani in care vom avea patru alegeri, in care fiecare membru al PNL va trebui sa fie impicat la maxim in atingerea obiectivelor PNL. Principalul obiectiv este castigarea alegerile locale, parlamentare, prezidentiale si formarea guvernului. Pentru a atinge aceste obiective trebuie sa facem lucruri simple.

In primul rand sa fim mai aproape de oameni, sa vorbim cu ei, sa gasim solutii la problemele lor, soutii realizabile, nu povesti de adormit copii si sa-I convigem ca e mult mai simplu sa petreci un sfert de ora sa votezi decat sa participi la mitinguri impotriva unei puteri abuzive. Foarte multi oameni au considerat ca nu e important sa mearga la vot in 2016”, a precizat Ludovic Orban sambata, la scoala de vara a TNL.
Advertisement

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca nu ar fi rau daca primele nume pe lista PNL a candidatilor pentru alegerile europarlamentare sa fie Ludovic Orban, Vasile Blaga si Crin Antonescu. Liderul PNL a anuntat ca pana acum s-au inscris pe lista Cristian Busoi, Mircea Hava si alti liberali.

„A inceput inscrierea pe lista. Avem termen de depunere a candidaturilor pe 1 octombrie. Astept cu interes candidaturi. Si-au anuntat candidatura Mircea Hava, Dan Motreanu, Daniel Buda, Siegfried Muresan, Cristian Busoi, Marian Marinescu, cam astia candideaza. Sunt multi colegi care mi-au cerut sa candidez, evident poate multi nu mi-au cerut ca ma iubesc. Unii mi-ar fi cerut candideaza tu ca daca nu obtinem scorul pe care il asteptam, tu o sa raspunzi personal, altii probabil m-au invitat sa candidez sperand ca voi creste scorul partidului”, a afirmat liderul PNL, Ludovic Orban, la Realitatea TV.

Intrebat daca primele trei nume de pe lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare ar putea fi Ludovic Orban, Vasile Blaga si Crin Antonescu, liderul PNL a sustinut ca „nu ar fi rau”, dar nu poate da momentan raspunsul.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: