politica

Delirul lui Firea de la congresul PSD: „Suntem in puscarie medicala. Ce scenariu se pregateste in laboratoare si noi nu stim? Ce se va intampla peste 3 saptamani?”

Gabriela Firea a comparat, sambata, in cadrul Congresului PSD, ca masurile luate de autoritati in privinta inceperii scolilor cu cele dintr-o „puscarie medicala”. Ea lansat apoi acuzatii halucinante.

Vorbind despre obligativitatea copiilor de a purta masca in salile de clasa si de „a nu avea socializare”, Firea a sustinut ca Romania este intr-o „puscarie medicala”. Ea a sugerat apoi ca peste trei saptamani va exploda pandemia.

„Acum cateva zile m-am revoltat, despre copiii Romaniei s-a spus ca trebuie sa inceapa scoala in 3 saptamani si ca este obligatoriu sa poarte masca, inclusiv cei foarte mici, care nu vor sti sa o pastreze pe nas, pe gura, sa nu se atinga, sa nu socializeze in clase, sa fie, in orice caz, cum se spune, ca intr-o puscarie medicala

Pe cine vrea sa scuze, sa acopere Guvernul, ce stie Guvernul si noi nu stim? Ce se va intampla peste 3 saptamani, cand incep scolile? Ce scenariu este cunoscut deja in laboratoare si nu ni se dau informatii? Va fi atat de rau? Daca va fi rau, de ce incepe scoala?”, a strigat Firea.

„Doar noi am luptat in aceasta pandemie, nu doar cu virusul, ci cu nepasarea si indolenta guvernului. Nu a facut altceva decat sa ii ameninte pe raomani, sa le dea amenzi, sa-i eticheteze, nu a facut altceva decat sa instituie dictatura.

Alesii nostri locali au dus greul in pandemie, noi am dus greul. Nu am venit sa ne laudam intre noi, doar sa atragem atentia ca am ramas secatuiti de resurse. Unde sunt banii? Am vorbit in tara cu totii colegii mei, nu s-a decontat nimic sau aproape nimic. Pai normal, trebuie bani pentru baronii galbeni, ca doar aia mai sunt in picioare”, a mai spus Firea.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Miting urias in Tbilisi, Georgia: „Nu vrem sa ne intoarcem in Uniunea Sovietica” – Video

Zeci de mii de georgieni au marsaluit sambata prin capitala Georgiei, Tbilisi, la 11 mai,…

2 ore ago

Aurora boreala va putea fi vazuta pana duminica si in Romania. Care este cauza acestui fenomen

Cerul noptii a fost luminat vineri noapte de aurora boreala in locuri in care aurorele…

10 ore ago

Tragedie in muntii Rodnei. O turista, cautata de salvamontisti, a facut gasita moarta

Potrivit reprezentantilor Salvamont, salvatori din judetul Bistrita Nasaud au intervenit, sambata, pentru recuperarea unei femei…

10 ore ago

Romania va avea 915 sectii de votare, in strainatate, pentru europarlamentare. In 2020 au fost 748 de sectii

 „Ministrul afacerilor externe Luminita Odobescu a emis, in acest sens, ordinul ministrului afacerilor externe nr.…

10 ore ago

Fermierii, manifestatii masive in Polonia. Si agricultorii romani pregatesc „proteste ample”

Mii de fermieri polonezi au manifestat ieri impotriva reglementarilor in materie de mediu ale UE,…

10 ore ago

Parlamentul din Kuweit a fost dizolvat din cauza „coruptiei extinse”. Conducatorul statului: „Am luat aceasta decizie dificila pentru a salva tara”

Incertitudine politica in Kuweit dupa ce conducatorul statului a suspendat parlamentul national, acuzand faptul ca…

7 ore ago