Dementa ajunge la paroxism, miting PSD la Bucuresti. Dragnea aduce peste 100.000 de oameni din Oltenia si sudul tarii

politica

PSD intentioneaza sa organizeze, pe 22 mai, la Bucuresti, un miting la care vor fi adusi cu auotcarele peste 100.000 de oameni. Surse din PSD au confirmat pentru Europa Libera aceasta informatie.

Mitingul va fi organizat saptamana viitoare, la Romexpo. La el ar urma sa participe aproape 100.000 de oameni, toti imbracati in alb.

Planul initial al celor din PSD era sa organizeze un mare miting duminica, in Piata Victoriei. Evenimentul urma sa aiba loc la fix o zi dupa evenimentul organizat de PNL si la care este asteptat si presedintele Klaus Iohannis.

Surse PSD spuneau ca astfel se putea realiza o poza pentru a vedea care miting a avut un numar mai mare de participanti. Numai ca Piata Victoriei nu a fost libera nici duminica, planurile celor din PSD fiind astfel date peste cap.

Citeste si: „Aducem peste 120.000 de oameni la Bucuresti. Asta va fi finalul”. Codrin Stefanescu anunta un miting-mamut chiar in Capitala

Miza pesedistilor este sa organizeze cel mai mare miting din aceasta campanie la Bucuresti. Pentru aceasta, spun sursele citate, sunt sanse foarte mari ca locul ales sa fie Romexpo.

„O sa fie un miting afara, de la turnurile gemene, pana la Romexpo. Sunt asteptati 100.000 de oameni la eveniment, care urmeaza sa fie imbracati in alb”, au precizat sursele citate.

Conducerea Romexpo a confirmat interesul PSD pentru a inchiria spatiul.

„​Avem o corespondenta cu cei de la PSD pentru rezervarea unui eveniment. Exista o solicitare pentru un eveniment in data de 22 mai 2019”, au precizat cei din conducerea Romexpo pentru Europa Libera.

Organizatia PSD Dolj, condusa de Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu, vrea sa aduca la Bucuresti cei mai multi oameni, peste 15.000. De asemenea, vor veni cu autocarele social-democrati din Giurgiu, Teleorman, Ialomita, Dambovita si Calarasi.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: