Dementa, PSD tot nu renunta la Plumb: „Este un punct de vedere al comisiei JURI”. Imprumutul dubios, „problema minora”

politica

Vicepresedintele PSD Gabriel Zetea, lider al PSD Maramures, a sustinut ca decizia definitiva a Comisiei Juri de a respinge nominalizarea Rovanei Plumb este un „punct de vedere” si ca imprumutul dubios facut de aceasta este o „problema minora”.

„Este un punct de vedere al comisiei JURI care este populata cu oameni politici. Au avut aceasta atitudine de la inceput, un dublu standard strigator la cer. Trebuie amintit ca este o comisie politica. Nu au avut nicio problema cu acuzatiile de coruptie la adresa candidatului Frantei, al Poloniei. S-au legat de un imprumut legal luat, in fata notrarului. Este o exportare a bataliei interne din Romania la Bruxelles

Lobby-ul facut de Opozitie, PNL si USR, a dus la aceasta situatie, ca de la o problema minora, nu are nicio legatura imprumutul luat cu capacitatea ei de a conduce portofoliul Transporturilor din Comisia Europeana”, a declarat Zetea la Digi24.

Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European (JURI) a respins luni candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru transporturi.

Anterior, Rovana Plumb a a anuntat ca a stins datoria de 800.000 de euro cu ajutorul a doua apartamente.

”I-am oferit creditoarei (persoana fizica) doua apartamente pe care le detin in Romania, care au fost trecute in declaratia de avere, si pe care aceasta le-a acceptat ca o rambursare imediata, integrala si finala a imprumutului pe care mi l-a acordat. Prin urmare, datoria care a generat ingrijorarile voastre nu mai exista”, afirma Rovana Plumb.

Cei 800.000 de lei au fost imprumutati de Rovana Plumb pentru a-i da mai departe PSD pentru campania de la europarlamentare.

Mai mult despre: ,

Comentarii: