Demisia lui Tudose i-a dat aripi. Deputat PSD, mesaj isteric pentru Tudorel Toader: „Au trecut 112 zile si impostoarea este tot in fruntea DNA”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu se declara indignat ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a facut „absolut nimic” pentru a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. „Ne-a mintit efectiv dandu-ne tot felul de date si perioade calendaristice pentru decizia sa”, spune Plesoianu.

„112 zile in care Tudorel Toader s-a facut ca ploua…112 zile si impostoarea e tot acolo… 112 zile de cand am aflat cu totii in mod OFICIAL, din documentul Parchetului General, ca distinsa KOVESI A FOST acasa la politicianul Gabriel Oprea in seara turului II al alegerilor din 2009, impreuna cu COLDEA si cu MAIOR! 112 zile de cand s-a dovedit oficial ca ANTICORUPTA DIN SUFRAGERIA LUI OPREA ne-a MINTIT, a mintit un popor intreg fara cea mai mica jena in 2014, cand ne spunea ca ea nu s-a intalnit niciodata cu politicieni in timpul sau liber! 112 zile de cand, in mod oficial, suferind de pe urma unei lipse totale de ONOARE, distinsa KOVESI face PRAF imaginea DNA si imaginea ‘luptei anticoruptie’! 112 zile de pasivitate TOTALA a ministrului Tudorel Toader…

Este pur si simplu inadmisibil faptul ca am fost nevoit sa ajung la Bruxelles, in Parlamentul European, pentru a-i adresa Zeitei KOVESI intrebarile de care a fugit un an intreg, refuzand PATRU invitatii ale Parlamentului Romaniei! Este pur si simplu inadmisibil faptul ca a trecut atata vreme de atunci si MINISTRUL JUSTITIEI nu a facut ABSOLUT NIMIC! Ba mai mult decat atat, ne-a mintit efectiv dandu-ne tot felul de date si perioade calendaristice pentru decizia sa, date calendaristice care au trecut demult”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Tudorel Toader a anuntat ca a luat decizia, „in forul interior”, in cazul Laurei Codruta Kovesi, urmand sa o anunte la o data neprecizata.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: