Demisie neasteptata din PSD, era vocea partidului la Antena 3: „PSD are la varf cel mai mare numar de ticalosi politici ever!”

politica

Ciprian Necula, fost secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene, si-a dat demisia din PSD. El a declarat ca nu se mai regaseste ideologic in acest partid.

Necula a candifat pe listele PSD Bucuresti la alegerile parlamentare, insa nu a intrat in Parlament. „Am actionat, intotdeauna, in raport cu crezul meu! Nu am niciun motiv sa nu o fac si acum. Raman un om dedicat stangii, neafiliat politic!” a scris Necula pe Facebook.

Ciprian Necula este des invitat la Antena 3, unde apara pana acum pozitiile politice ale PSD.

necula

Un prieten al lui Necula a venit cu completari.  „Ma bucur sa aud ca si Ciprian si-a dat demisia din PSD. Cine il cunoaste, intelege si de ce!”, a declarat sociologul Gelu Duminica la Antena 3.

„PSD este un partid ce pare ca a adunat la varf cel mai mare numar de ticalosi politici ever! A nu se intelege ca restul partidelor ar fi formate din ingerasi sau ca toti membrii PSD ar fi cum am zis mai devreme! Diferenta este ca la astia ai PSD-ului de acum nu au limite, bun-simt si sunt uniti de teama de puscarie!”, a mai notat sociologul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: