DEMISIE surprinzatoare a unui important lider PSD. Refuza sa faca orice comentariu

politica

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a demisionat, joi, din functie. 

Purtatorul de cuvant al PSD Cluj, Horia Nasra, care recent a fost ales consilier local municipal, este noul sef al social-democratilor clujeni.

Numirea acestuia a fost facuta de Comitetul Executiv National al PSD, dupa o analiza a rezultatului alegerilor locale.

„Intr-adevar, am aflat si eu ca astazi, la Comitetul Executiv National al PSD, la care eu nu am participat, s-a luat aceasta decizie, dupa ce Remus Lapusan si-a inaintat demisia din functia de presedinte al PSD Cluj, de a fi numit interimar Horia Nasra”, a declarat senatorul PSD Alexandru Cordos pentru ZIUA de CLUJ.

Remus Lapusan a refuzat sa comenteze demisia, scrie presa locala.

Imediat dupa alegerile locale, Lapusan se declara satisfacut de rezultate.

“In acest moment am castigat si avem trei primari de municipii: Dej, unde Morar Costan a castigat cu 62%, municipiul Turda, unde a castigat Matei Cristian, si Gherla, unde a castigat Ioan Nasalean. Am pierdut municipiul Campia Turzii, dar am castigat in schimb Turda si Gherla. De asemenea, avem 30 de comune pe care le-am castigat. Avem primarii castigate cu scoruri foarte mari. Din cele 30 de comune, 10 sunt nou castigate. Noi avem acum 23 de primari in functie si o sa avem 33 de primari. Toti primarii PSD care au fost in functie si au candidat si-au reinnoit mandatul, nu avem niciunul care sa fi pierdut. Primariile noi care au fost castigate de PSD sunt Feleacu, Mica, Sandulesti, Belis, Luna, Aschileu, Jucu, Manastireni, Ceanu Mare, Marisel”, a spunea Remus Lapusan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: