Demisie SURPRIZA din Parlament. Fost lider influent RENUNTA la politica

news

Mihai Stanisoara a anuntat, miercuri, ca a demisionat din functia de deputat si din calitatea de membru al PLR, el spunand ca, ”dupa o indelungata deliberare si autoanaliza”, a decis ca, cel putin pentru o perioada, drumul pe care il va urma sa nu mai includa politica.

Mihai Stanisoara arata, intr-un comunicat transmis miercuri, ca a luat decizia de a demisiona ”atat din calitatea de parlamentar, de membru al Camerei Deputatilor, cat si din cea de membru al Partidului Liberal Reformator”.

”Dupa o indelungata deliberare si autoanaliza, am hotarat ca drumul pe care il voi urma de acum inainte sa nu mai includa, cel putin pentru o perioada, politica de partid sau cea parlamentara. Sunt convins ca experienta si profesionalismul meu vor putea fi puse si de acum inainte in slujba unor proiecte importante, care sa vizeze dezvoltarea socio-economica a Romaniei, in context intern si international”, precizeaza Stanisoara.

El le-a multumit celor care l-au votat si care au avut incredere in el.

”Celor care m-au votat si care mi-au incredintat mandatele de membru al Parlamentului Romaniei, le multumesc si ii asigur de respectul meu si de recunostinta mea. Activitatea politica pe care am desfasurat-o a avut mereu in centru rezolvarea problemelor comunitatii pe care am reprezentat-o. Le multumesc celor cu care am avut onoarea si privilegiul de a colabora in cei 15 ani de serviciu public, administrativ si politic, atat la nivel national, cat si local. Gandurile mele bune se indreapta si catre reprezentantii mass-media, carora le urez, cu pretuire, succes si inspiratie”, mai arata Stanisoara.

Mihai Stanisoara a avut doua madate de deputat intre 2000 si 2008, iar din 2008 si pana in 2012 a fost senator. In 2012, el a fost ales din nou deputat intr-un colegiu din judetul Mehedinti.

Stanisoara a fost membru al PDL si chiar vicepresedinte al partidului si lider al grupului deputatilor democrat-liberali pana in martie 2013, cand s-a inscris in PNL, anuntand ca acest partid este singurul care „poate sustine si implementa cu succes politici de dreapta in Romania”.

In iunie 2014, el a anuntat ca il urmeaza pe Calin Popescu Tariceanu in Grupul de Initiativa pentru pastrarea identitatii liberale, devenit ulterior PLR.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: