Demisioneaza din PSD tocmai cand Dancila ajunge premier: „In functii de conducere se doresc oameni cat mai servili”

politica

Sefa organizatiei de femei a PSD Brasov, Adela Diaconu (foto, dreapta), anunta ca demisioneaza din partid dupa ce a fost schimbata din functie. Ea ii acuza pe liderii partidului ca incurajeaza „servilismul”.

„Sambata, am fost anuntata sec de presedintele interimar al Organizatiei municipale PSD, Lucian Patrascu, ca interimatul meu ca presedinta a Organizatiei Municipale Brasov a Femeilor Social Democrate s-a terminat. Stiu ca nicio functie nu este pe viata, insa ma asteptam ca aceasta decizie sa imi fie comunicata de cei doi colegi de partid cu care am lucrat timp de un an, asa cum ar fi fost fair-play. Mai exact de Marius Dunca si Roxana Manzatu – superiorii ierarhici pe linie politica.

Decizia care mi-a fost comunicata este cu atat mai surprinzatoare cu cat in urma cu nicio luna tot acest grup de colegi de partid ma felicitau pentru activitatea desfasurata in calitatea de presedinte OFSD Municipiul Brasov. Insa, conform modului de actiune din ultimul timp al acestui partid, in functii de conducere se doresc oameni cu potenta financiara si cat mai servili formatiunii.

Pe parcursul acestui interimat, toate actiunile mele au vizat comunitatea si categorii de oameni mai putin favorizati de soarta (copiii institutionalizati, copiii provenind din familii sarace etc). Am facut totul din suflet si empatic, nu din perspectiva posturii de presedinte OFSD Municipiul Brasov.

Ca si inainte de a detine cu caracter interimar aceasta functie, voi continua sa ma implic in actiuni sociale, sa fac voluntariat in sprijinul copiilor defavorizati sau cu afectiuni grave, sa promovez oamenii talentati si care aduc plus de valoare comunitatii brasovene si Romaniei.

Cat despre ceea ce inteleg unele persoane din PSD Brasov din sintagma „a face politica”, nu resimt decat dezamagire. Eu cred ca a te implica in politica inseamna a lucra in folosul cetatenilor, a-i ajuta pe cei care au nevoie, a incerca sa schimbi in bine mentalitati si institutii, a crea punti de comunicare cu societatea. Din pacate, ceea ce se intampla in PSD Brasov este departe de aceste deziderate. De aceea, am decis sa nu mai continui si imi voi prezenta demisia din acest partid”, a scris Diaconu pe Facebook.

Realizatoare de emisiuni de showbiz, Diaconu s-a aflat si pe lista de candidati PSD pentru Senat, la alegerile din 2016. Ea ocupa acum functia de consilier al ministrului Tineretului si Sporturilor, Marius Dunca.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: