Democratia fake, statul fake, Romania fake

opinii

Cei mai ocupati romani din tara asta sunt scriitorii de comunicate de la Cotroceni si Palatul Victoria. Ziua pitpalacului de balta, ziua stanjenelului de munte, ziua chilotilor pe invers, niciuna nu este ratata. „Specialistii in comunicare” stau cu ochii in calendarul zilelor internationale si, pac!, in fiecare zi ne trezim cu un comunicat de la Iohannis si Ciuca. Ca e bine sa fie bine si rau daca va fi rau, noi nu, nu acceptam, nu se poate, Europa, valori, democratie, da-i si lupta. Din gura doar, caci la fapte suntem intr-o mare butaforie.

Asa si de ziua libertatii presei sau a justitiei. Aparam, luptam, garantam, iar realitatea arata cum o vedem cu totii: 99% din presa e ingropata in fonduri de la PSD, PNL, guvern, primarii detinute astea doua partide, mai misca vreo 2-3 site-uri. La justitie, Danilet mai urmeaza sa fie dat afara si pentru ca nu s-a spalat pe maini dupa ce a iesit de la buda, iar dosarele cu haituirea Emiliei Sercan sau cu plagiatul lui Ciuca sunt facute ca la alba-neagra.

Citeste si: AEP da de gol PSD si PNL. PSD a cheltuit aprox. 1 milion de euro pe luna pentru „presa si propaganda” din subventia de la stat

Este o batjocura totala in privinta respectarii reale a celor mai importante valori intr-o democratie autentica si europeana: libertatea presei si statul de drept. Avem niste poze frumoase cu robotii de la Cotroceni si Victoria care recita zilnic comunicate politically ultra-corecte, dar statul real este o colcaiala de creaturi care folosesc institutiile si banii publici ca in vremea ciumei lui Caragea. Fake total, de la varful statului (cel care a fost ales presedinte de o majoritate a romanilor anti-PSD a adus tocmai PSD la guvernare) pana la cel mai de jos functionar angajat dupa interventia vreunui nea Petrica.

In orice tara normala la cap se cauta alternative la transportul auto poluant, sunt incurajate masiv proiecte, afaceri, insa la noi insusi ministrul Transporturilor, numarul doi in partidul cel mai mare de la guvernare, ii batjocoreste tocmai pe cei care folosesc mijloace alternative de transport, nepoluante. Ii numeste „trotinetari”, auzi! Ministrul Transporturilor!

„Trebuie sa recastigam ceea ce de fapt meritam: Primaria Municipiului Bucuresti. Astazi trebuie sa incepem lupta pentru Bucuresti. In 2024 trebuie sa luam acest oras din mana trotinetarilor, pana la urma, care l-au ingropat in gunoaie, in mizerie si in sobolani”, a declarat Grindeanu, schimonosindu-se ca de obicei, la conferinta de alegeri a PSD Sector 4.

Hai, Iohannis si Ciuca, vine si Ziua transportului verde, pregatiti comunicatele alea cu ce frumos, ce bine, Romania europeana, natura si fericire.

Fake, fake, fake total.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: