Democratie halucinanta in Teleorman. Cum a actionat jandarmeria impotriva celor care au indraznit sa strige „Jos Dragnea!” – Video

news

In jur de 60 de persoane au protestat, duminica, in Alexandria, fata de ordonantele privind gratierea si modificarea codului penal. Protestul lor nu a durat insa prea mult timp pentru ca jandarmii le-au cerut sa plece, spunand ca au primit reclamatie din partea unei femei, deranjata ca protestatarii nu aveau si pancarte.

”Va atrag atentia sa incetati si sa mergeti acasa. Exista o persoana care reclama ca deranjati ordinea publica”
Este ordinul dat de seful dispozitivul de jandarmi unei maini de protestatari din fata casei de cultura din Alexandria.

Spre finalul protestului, o pensionara dintr-un bloc situat la jumatate de km de locul unde mai erau o mana de oameni care stateau pasnic, depune plangere la jandarmerie ca o deranjeaza protestatarii, in conditiile in care zilnic, in Alexandria, in aceeasi locatie, muzica ruleaza in niste boxe instalate in cadrul unui sistem de radioficare al primariei, la un nivel mult mai ridicat de decibeli decat emanau niste protestatari cu un difizor portabil.

Imbracata cu un palton tras peste niste pijamale, doamna in varsta reclama faptul ca nu poate dormi (la orele 19:00!!! ) din cauza unui difuzor de buzunar in care rula imnul Romaniei. Cetateanul care detinea difuzorul a dat volumul mai incet, astfel incat „Desteapta-te, Romane” se suprapunea peste Alex Velea si Delia care rulau la difuzoarele primariei, agatate stalpii de iluminat, cu mult mai mari decat „boxa portabila buclucasa”, scrie presa locala.

Persoana care reclama deranjarea ordinii publice devine ulterior recalcitranta si se arata deranjata de „protestul in sine”, spunand ca s-a saturat sa vada pe fereastra protestatarii fara noima, fara pancarte.

Contactat telefonic, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei a declarat ca nu a existat o sesizare pe numarul de urgenta 112, ci doar o discutie purtata fata-n fata de femeie cu oamenii legii, care a reclamat ca „o deranjeaza muzica.” (nr- Imnul ROmaniei si Cristian Paturca-Imnul Golanilor)

In Alexandria, cu exceptia sarbatorilor de iarna, cand in sistemul de radioficare au rulat colinde in surdina, zilnic ruleaza un post de radio(supranumit KitschFm datorita melodiilor de slaba calitate care sunt difuzate) la un volum extrem de ridicat, suparator pentru multi dintre cetatenii orasului, mai ales din perspectiva melodiilor deranjante, facand ca intreg centrul orasului sa semene cu terasa unei carciumi la care muzica de proasta calitate urla in difuzoare.

Ieri seara, in Alexandria, au protestat circa 60 de persoane impotriva legilor gratierii si aministiei.

Foto: Serban Marinescu/Facebook

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: