Demontarea unei uriase manipulari pusa la cale cu complicitatea Antenei 3. De ce a fost chemata bunica Anei Maria Patru la DNA. Cum a profitat Gadea de batrana

actualitate

Antena 3 a facut un circ urias, intreaga zi de miercuri, pentru faptul ca bunica Anei Maria Patru a fost chemata in fata procurorilor DNA. Femeia in varsta de 90 de ani a fost folosita de realizatorii Antena 3 pentru a ataca din nou „abuzurile” comise de procurorii anticoruptie. Motivul pentru care femeia a fost chemata este insa foarte simplu.

Jurnalistul Alex Costache de la TVR, specializat pe justitie, a explicat de ce a fost nevoie ca batrana sa fie chemata la sediul DNA.

„Cine e de vina pt ca bunica de 90 de ani a Anei Maria Patru, fosta sefa a AEP, a fost chemata la DNA Ploiesti? Ana Maria Patru, evident.

Procurorii nu aveau cum sa se duca acasa la bunica sa o audieze pt ca nu i-ar fi primit (neavand mandat de perchezitie sa intre) si Ana Maria Patru, chitita pe circ, ar fi chemat televiziunile prietene acolo, urland: Au venit sa imi aresteze bunica de 90 de ani! Asa ca procurorii nu au avut de ales, desi era clar ca vor iesi sifonati din afacere. Au emis o citatie cum scrie la carte sa se prezinte si cu asta basta.

De ce a fost nevoie de declaratia batranei?! Pentru ca Ana Maria Patru – acuzata ca a primit spaga 1 milion de euro – ar fi pus pe numele batranei proprietati cumparate cu banii din spaga. So, cine a folosit batrana in afacerea asta urata?

P.S. Nu vad ce obtine aceasta Ana Maria Patru, ce crede ca va castiga jucand asa. Este al 2-lea dosar al ei. In primul – in care a fost arestata – este acuzata ca a primit spaga 275.000 de euro”, a scris Costache pe Facebook.

Imagini cu batrana in fata sediului DNA au fost difuzate intreaga zi de Antena 3, prezentatorii si invitatii acuzand „salbaticia” procurorilor DNA. Si Mihai Gadea a profitat de batrana, pe  care a intervievat-o in emisiunea sa.

Screen Shot 2017-10-04 at 23.11.32 Screen Shot 2017-10-04 at 23.11.47

Batrana a declarat, spre satisfactia lui Gadea, ca Laura Codruta Kovesi este un om „dusmanos” care baga „oameni nevinovati” la puscarie.

„Se face pe undeva cu dreptati, iar pe undeva, din cauza ca au bagat foarte multi oameni nevinovati la puscarie. Eu stiu de la televizor ca nu sunt vinovati, dar nu atata lume de i-a bagat Codruta nevinovati. Ea nu a avut si nu are, ca se vede dupa mimica fetei omul care e omul. Se vede ca este un om dusmanos. Cunosc toti oamenii si toate femeile cum sunt. Mie nu mi s-a parut ca este o femeie care sa simta adevarul vietii. Sa vorbesti bine cu toata lumea. Dar nu asa. Si-a batut joc de atata lume”, a declarat bunica Anei Maria Patru, fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente.

„DNA-ul asta as vrea sa-l vad la puscarie pentru ca a fost prea rau”, a a mai spus femeia in emisiunea lui Gadea.

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, a fost la DNA Ploiesti impreuna cu bunica sa, in varsta de 90 de ani. Cele doua au fost citate in cel de-al doilea dosar de coruptie deschis pe numele Anei Maria Patru. Batrana a fost chemata pentru a da detalii despre un teren care ar fi fost achizitionat din banii primiti drept mita de nepoata.

Intrebat de ce audierea batranei nu a fost facuta la domiciliul ei, tinand cont de varsta inaintata, avocatul Veronel Radulescu a explicat ca aparatorii nu au avut timpul necesar pentru a formula o astfel de solicitare.

Potrivit procurorilor, in perioada aprilie-mai 2013, Ana-Maria Patru a cerut de la reprezentantii unei firme de sotfware 1 milion de euro, pentru a-l convinge pe directorul unei institutii publice sa solutioneze in mod favorabil o investigatie ce viza firma de software.

Sursa citata mai precizeaza ca, pentru a ascunde provenienta sumei de 600.000 de euro, in 2016, Ana-Maria Patru a cumparat un teren (pe numele unei rude) in orasul Voluntari, in valoare de 130.000 de euro, a cumparat (pe numele altei rude) un apartament in Constanta in valoare de 80.000 de euro, a efectuat investitii in valoare de 437.314,13 de euro ce constau in ridicarea unei case din Voluntari si dotarea apartamentului din Constanta.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: