Denise Rifai l-a dat afara, in direct, din emisiune pe Radu Cristescu (PSD). Acesta a facut scandal: „Va deranjeaza orice de la PSD. Eu nu mint si nu dezinformez”

politica

Radu Cristescu de la PSD a fost dat afara, joi, dintr-o emisiune la care participa la Realitatea Plus. Denise Rifai nu a mai suportat comportamentul jignitor al lui Cristescu.

Cristescu a strigat in mai multe randuri la un alt invitat in studio, deputatul USR Cristian Seidler.

”Domnule Cristescu, va tai microfonul! Daca mai tipati, va tai microfonul! Tipati si ma deranjez”, i-a spus Denise Rifai in mai multe randuri.

”Dar de ce sa-mi taiati microfonul? Va deranjeaza orice de la PSD… Eu nu mint si nu dezinformez. Nu vreau ca Guvernul sa ma oblige sa aleg intre Pilonul I si Pilonul II”, a insistat Radu Cristescu.

Initial, Rifai i-a taiat micorfonul lui Cristescu. ”Sigur ca da… Stiu ca lui Ludovic Orban nu ii convine ce zic”, s-a plans Radu Cristescu.

Ulterior, Denise Rifai a decis sa-l dea afara din studio, dupa ce Cristescu a trecut la jigniri.

Cristescu s-a enervat cand Denise Rifai i-a adus aminte a fost secretar de stat la Energie desi el este zootehnist. „Mistourile astea ieftine nu le inteleg”, a spus Cristescu, dupa care a fost dat afara.

”Nu va permit jigniri domnule! Care teatru ieftin domnule Cristescu? Este ultima emisiune cu dvs. invitat la mine. Va rog sa parasiti platoul”, a spus Rifai.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: