Denise Rifai, spulberata de o realizatoare TV celebra: „Mi-e GREATA. Sa se apuce de alta meserie”

news

Realizatoarea Denise Rifai de la Realitatea TV a enervat-o pe prezentatoarea Cristina Topescu de la Antena 3. Topescu ii cere sa isi gaseasca o alta meserie.

Cristina Topescu se declara indignata de modul in care Denise Rifai a realizat un interviu cu candidata ALDE Laura Chiriac. Dialogul dintre cele doua a devenit viral pe retelele de socializare.

„Din starea de consternare (ca multe ne e dat sa vedem la televizor…dar parca asta a fost prea din cale afara !), brusc am trecut in cea de lehamite, de greata. Da, de greata, imi pare rau s-o spun! Este inadmisibil ca un moderator sa aiba o astfel de atitudine, de cautatura (privire, adica…), de ton si de stridente tzatzesti.

(…) Candidatul Laura Chiriac a fost victima unei moderatoare de tip tzatza (imi pare rau iar s-o spun !), preocupata sa-i plateasca politze fostei colege, in virtutea unei evidente antipatii fata de aceasta. Antipatie bazata pe “hainele scumpe si fine”, pe sandalele de peste 1000 de euro pe care Laura Chiriac le-ar fi etalat candva? Nu stiu. Asa a parut. Daca e asa, dincolo de faptul ca nu pot decat sa deplang oamenii preocupati de cat de scumpe sunt hainele altora, pot sa le spun, insa (indraznesc!) confratilor de breasla care-si transfera astfel de preocupari in propriile emisiuni, ca asa ceva nu se face ! Nu-si pot stapani umorile, sa se apuce de alta meserie !

Laura Chiriac nu e, totusi, Elena Udrea, care afisa cu ostentatie haine si genti scumpe, in timp ce ea primea sau, cel putin, facea parte din gasti care vehiculau genti doldora de bani. Laura Chiriac este o jurnalista care a intrat in politica de curand, n-a fost implicata in niciun scandal de coruptie si are, deocamdata, cel putin, “mainile curate”. Povestea cu furaciunea sloganului e penibila si ea, expresia “cu mainile curate” a intrat demult in limbajul curent, nu e vreo noua gaselnita !”, a scris Cristina Topescu pe pagina sa de Facebook.

Iata dialogul dintre Denise Rifai si Laura Chiriac:

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: