Denise Rifai vrea sa intre in Parlament. Anunta negocieri cu liderul unui important partid

politica

 Realizatoarea Denise Rifai de la Realitatea TV anunta ca ia in considerare oferta Alinei Gorghiu de a candida pe listele PNL. Ea spune ca o va cauta pe Gorghiu pentru a „discuta”.

„O surpriza placuta pentru mine gestul Alinei Gorghiu de a ma aprecia public! Ii multumesc frumos tot in mod public dar am facut-o si personal, am sunat-o in aceasta dimineata! Si avand in vedere ca ne stiam doar de la televizor, am planuit sa ne si intalnim, sa ne cunoastem si sa discutam. :-)”, s scris Rifai pe Facebook.

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sambata seara ca jurnalistele Denise Rifai si Simona Gherghe ar face o figura frumoasa daca ar dori sa candideze pe listele PNL si ca ar vrea ca declaratia sa fie privita ca o invitatie.

”As vrea, de exemplu sa lansez chiar provocari pentru ca poate si presa ar privi altfel si nu ar mai incuraja lupta asta anti-sistem daca ar fi in interior. (…) Va spun ca un om ca Denise Rifai se poate regasi pe lista PNL si ar face o figura foarte frumoasa daca si-ar dori sa vina alaturi de noi”, a afirmat Alina Gorghiu la Antena 3, precizand ca nu a avut o discutie cu Denise Rifai in acest sens, insa ar vrea ca jurnalista sa considere interventia sa ca o invitatie.

Alina Gorghiu a afirmat ca a privit dincolo de imaginea vedetei TV pe care o afiseaza Denise Rifai.

”M-am uitat mai departe de imaginea vedetei de TV, m-am uitat la omul care are cunostinte in domeniul economic, care poate sa faca un dialog pe absolut orice tema fara sa se blocheze si un om care cred ca si-ar schimba usor perspectiva daca ar intra in politica”, a spus Gorghiu, citata de Mediafax.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: