Denuntatorul lui Dragnea si al lui Carmen Dan, inregistrat pe ascuns: „Eu stiu multe despre ei, dar nu am vrut sa spun”

news

Romania TV a prezentat o inregistrare cu camera ascunsa a unui dialog cu Romica Parpalea, celcare joi a depus un nou denunt impotriva lui Liviu Dragnea. Parpalea spune ca inca are foarte multe informatii compromitatoare privindu-l pe seful PSD.

„Anumite dovezi si probe nu le foloseam, dar cateii lui Liviu Dragnea mi-au facut plangere penala pentru 9000 de lei. Am intrat in forta ca era ranchiunos. Vreti sa spuneti ca sunt omul lor? Eu stiu multe de Dragnea si de Carmen Dan, dar nu am vrut sa spun. Eu nu santajez pe nimeni. Eu stiu foarte multe informatii. Daca esti acuzat pe nedrept ce sa faci? Eu nu as vrea sa il atac pe Dragnea”, a spus Romica Parpalea.

Romica Parpalea, un barbat din comuna Bragadiru, judetul Teleorman, sustine ca a fost vicepresedinte al PSD Teleorman si ca il cunoaste foarte bine pe Liviu Dragnea din vremea cand acesta era presedintele Consiliului Judetean Teleorman.

Romica Parpalea a depus o plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea si impotriva Tel Drum in luna iulie la DNA, iar acum a fost citat de procurori pentru a-si sustine plangerea. Teleormaneanul sustine ca are probe cu care sa dovedeasca ca aceasta companie, Tel Drum, ii apartine lui Liviu Dragnea si are mai multe acuzatii la adresa liderului PSD.

Referindu-se la privatizarea Tel Drum, el a declarat: „Dupa ce Consiliul Judetean a facut investitii foarte mari, domnul Dragnea, printr-o semnatura simpla, ca presedinte al Consiliului Judetean, a oferit aceasta societate puternica unui apropiat care era presedinte executiv la PSD, cu care eu am colaborat foarte bine”, potrivit News.ro.

Parpalea a afirmat ca a depus plangeri penale si impotriva lui Dragnea, dar si impotriva lui Carmen Dan, pe care o acuza de abuz in serviciu, trafic de influenta si luare de mita.

„In cazul lui Carmen Dan – abuz in serviciu, trafic de influenta s-ar putea sa fie si luare de mita, cu privire la persoanele care au fost in comisiile fondului funciar in anumite localitati, daca a stiut sau n-a stiut, cum le-a dat girul”, a sustinut Parpalea, care a apreciat ca, in calitate de fost prefect de Teleorman, Carmen Dan „trebuie sa se gandeasca la miliardele pe care le-a oferit celor din aparatul propriu” in perioada in care era in functie.

In ceea ce-l priveste pe Liviu Dragnea, el a apreciat ca este vorba despre trafic de influenta si abuz in serviciu.

„Sa vedem daca toate aceste beneficii ale Tel Drum s-au intors in cadrul familiei Dragnea, ce inseamna? Adica a beneficiat direct”, a declarat Romica Parpalea.

Barbatul sustine ca probe reprezentand documente, inscrisuri, declaratii de martori in sprijinul acuzatiilor sale.

Romica Parpalea a fost denuntator si in Dosarul Referendumului, in care Liviu Dragnea a primit o condamnare cu suspendare. In presa el este cunoscut drept „mortul lui Dragnea”, intrucat in urma cu 4 ani Liviu Dragnea ii acuza pe procurori ca l-au trimis in judecata in Dosarul Referendumului in baza unui denunt facut de o persoana decedata in 1991. Imediat Romica Parpalea a iesit cu declaratii si a spus ca el este denuntatorul din Dosarul Referendumului si ca iata, este viu.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta, la sfarsitul lunii august, vorbind despre dosarul „Referendumul”, ca o sa mearga la CEDO.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: