Deputat AUR, pensionar special, jigniri la adresa jurnalistei Oana Despa: „Secatura, globalista, trebuie sa fii stropita cu apa sfintita”

politica

Un nou derapaj al unui parlamentar AUR la adresa jurnalistilor. Deputatul Georgel Badiu a lansat un val de jigniri la adresa jurnalistei Oana Despa pentru ca aceasta a indraznit sa il ironizeze pe liderul partidului, George Simion.

Georgel Badiu a reactionat pe Facebook dupa ce Oana Despa a ironizat o postare in care George Simion de lauda ca a primit o masca „de pe vremea dacilor”.

„La ce bine arata, cred ca au tinut-o dacii pe televizor, langa pestele ala de sticla, sub carpeta cu Rapirea din Serai”, i-a transmis ironic jurnalista Oana Despa.

Deputatul Georgel Badiu s-a simtit dator sa sara in apararea sefului si a lansat un val de jigniri la adresa jurnalistei.

„Toti oamenii normali au inteles sensul cuvintelor, doar cei de la partidul haBarna-ist nu au priceput si judeca superficial, pentru ca atat se pricep tiriplicii usrplus. Sa stai sa pandesti postarile altuia ca sa iti versi frustrarile scarbavnice ciolos-drulisto-barniste, asta denota probleme de competenta unui psihiatru. Din pacate, Facebook a devenit un loc in care se manifesta si cei pe care taica-meu ii numea ‘secaturi'”, a scris Badiu.

„Mu esti aurista, zic colegii mei ca nu primim globalisti, decat daca trec testul stropirii cu apa sfintita. In cazurile grave nu are rost sa risipim apa sfintita, ca se observa deja cornitele”, a mai scris Badiu.

Citeste si: Dan Tanasa (AUR) ataca violent o jurnalista pentru ca a indraznit sa il critice pe ambasadorul Rusiei. Ciprian Mihali: „Nu am nicio indoiala ca atunci cand va avea in subordinea lui jandarmii sau vreo alta forta represiva nu va ezita o secunda sa inchida gura cu brutalitate celor care il contrazic”

„Ai acelasi limbaj ca si alegatorii tai. Cei ce comenteaza mai jos. Va meritati. Nu trebuie sa-mi mai raspunzi, am crezut ca te ajuta capul si putem avea o discutie civilizata dar nu e cazul”, a reactionat indignat un alt utilizator.

Conform CV-ului oficial, Badiu a fost ofiter de politie la IPJ Vrancea, el absolvind Academia de Politie „Al. I. Cuza” Bucuresti.

Georgel Badiu castiga peste 5.500 de euro pe luna, el fiind pensionar special al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) la doar 54 de ani.

Potrivit declaratiei de avere oficiale, Badiu a incasat in ultimul an suma de 233.709 lei drept indemnizatie de parlamentar, adica aproximativ 4.000 de euro.

De la Casa de pensii sectoriala a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Badiu a incasat in ultimul an 94.536 lei, adica 7.878 lei pe luna (1.600 de euro).

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: