Deputat despre protestatari: „Romanii, neam de SLUGA”. Acum un an a fost condamnat pentru conflict de interese

politica

Deputatul Nicolae Mircovici a catalogat romanii ca „neam de sluga” dupa miscarile de protest organizate in memoria victimelor de la Clubul Colectiv. El a fost condamnat in decembrie 2014 la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ca si-a angajat nevasta la biroul parlamentar.

“Un neam de sluga se simte cu adevarat stapan atunci cand posteaza in mediul virtual sub protectia anonimatului sau cand, clamand democratia, iese in strada asumandu-si mandatul a milioane de oameni care au votat”, a scris Mircovici pe Facebook.

“Din pacate, am ramas in istorie cu tradari, de la Burebista, la Antonescu, cu invatatul furtului si sperjurului din copilarie, cu zidirea Anei in zid, in loc de gasirea solutiei pentru ca zidul sa nu se prabuseasca, cu plansetul pentru ciobanul ucis de cei doi vecini si prieteni, evident tot romani, cu prostia si tupeul ca repere. Acum am inventat democratia originala, mobilizare pe facebook, iesit in strada, anulat alegeri, facut jocul cui trebuie si apoi bocetul slugii ca o duce rau”, mai scrie parlamentarul.

Niculae Mircovici afirma ca a scris aceste cuvinte „cu durere in suflet”si ca nu trebuie sa i se dea dreptate.

„Din pacare, imi va da viitorul”, mai spune Mircovici care isi incheie mesajul cu “Noi suntem stapani”.

Deputatul Niculae Mircovici a fost a fost gasit vinovat de conflict de interese, de instanta suprema, pentru ca si-a angajat sotia la biroul sau parlamentar, el fiind condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: