Deputat jihadist in PSD: „Jumatate din populatia Manchester-ului e drogata. Deci degenereaza” – VIDEO

politica

Deputatul PSD de Neamt, Liviu Harbuz, a facut o serie de afirmatii halucinante in fata unor elevi din Piatra-Neamt.  El a sustinut ca jumatate dintre cei care locuiesc in orasul britanic Manchester sunt „drogati, deci degenereaza”.

„N-o sa va spun sa ramaneti in tara sau sa plecati din tara. Eu am un baiat care e student in strainatate, in Anglia, si care – ma laud si eu – tocmai a fost admis la doctorat la Harvard, dar isi doreste foarte mult sa se intoarca in tara. Si-a facut o firma in tara, de soft, si el spune ca banii se fac mai bine si mai util in Romania si Romania are perspective mai meri decat are Anglia.

Si asta pot sa va povestesc eu care am fost la el, la Manchester, unde peste 50 la suta din populatie e drogata. Sunt drogati, alcoolici… deci, degenereaza…”, a spus deputatul PSD in fata elevilor de la CN Petru Rares din Piatra Neamt, citat de vestea.net.

Harbuz a fost consilier personal al premierului Adrian Nastase, a fost presedinte cu rang de secretar de stat la ANSVA, secretar de stat la Ministerul Agriculturii, si consilier de stat al premierului Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: