Deputat PNL: „70% sanse sa guvernam cu PSD. 30% – cu USR”

politica

Deputatul PNL Pavel Popescu, unul dintre sustinatorii infocati ai lui Florin Citu, a anuntat joi seara ca sunt „70% sanse sa guvernam cu PSD”.

„Sunt 70% sanse sa guvernam cu PSD. 30% – cu USR”, a declarat Popescu la Profit News.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut numai cuvinte de lauda la adresa liderilro PNL dupa discutiile de la Palatul Parlamentului privind formarea unei noi majoritati.

Eu cred ca suntem pe un drum corect, ca daca vom fi si cinstiti si patrioti acesta este drumul care va duce la formarea unui nou guvern”, a declarat Ciolacu dupa discutii.

„Am incercat sa gasim lucrurile care ne aseamana, nu ne despart. In acest moment, PNL are buna-credinta”, a inceput Ciolacu sa il laude pe Citu.

„In acest moment, colegii mei si colegii domnului Citu sunt de buna-credinta si se gandesc la problemele romanilor”, a subliniat Ciolacu.

Si Florin Citu ca in discutiile cu PSD au fost gasite multe lucruri care unesc cele doua partide.

„Eu cred ca am gasit in aceasta seara multe lucruri care pot sa ne uneasca, de exemplu situatia de astazi. Avem o criza in sanatate, energie si pentru acestea avem nevoie de o guvernare stabilia. Daca vom reusi sa facem acest lucru cu PSD, este OK”, a spus Citu, la Parlament, dupa intalnirea echipei de negociere a PNL cu reprezentantii PSD.

El a subliniat ca decizia va fi luata in PNL.

„Prezentam cele doua variante cu plusuri si minusuri si apoi luam o decizie”, a afirmat Citu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: