Deputat PNL, transant despre Sosoaca: „Fara nebuni in functii publice. Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie”

politica

Deputatul PNL Pavel Popescu se declara „dezgustat” de comportamentul public la senatoarei Diana Sosoacasi atrage atentia asupra situatiei grave din sectiile ATI. „Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie. Sau cel putin nu e in Parlament”, spune Popescu.

„Pe mine ma dezgusta toate meme-urile/video-urile/glumele cu senatoarea Sosoaca dansand pe Pink Floyd. Nu pot schita nici un zambet cand le vad, dimpotriva. Ma intreb de ce am devenit atat de inconstienti cu privire la aceste subiecte si cum ne putem distra pe seama lor in aceste zile.

Dragilor, in timp ce aceasta descreierata instiga oamenii la nerespectarea regulilor va amintesc ca pe coridoarele spitalelor se tarasc pacienti cu tuburi de oxigen dupa ei, sectiile de ATI sunt pline si din ce in ce mai multi prieteni sau membri tineri ai familiilor noastre mor din cauza acestui nenorocit de virus chinezesc.

Poate ar fi bine ca personalul medical din prima linie sa distribuie niste video-uri live din lupta pentru vietile noastre. Poate asta ne va trezi totusi la realitate.
Voi cauta solutii pentru o legislatie mai aspra impotriva unor fenomene de genul Sosoaca. Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie. Sau cel putin nu e in Parlament.

Reactivam initiativa #faranebuniinfunctiipublice”, a scris Popescu pe Facebook.

Senatoarea Diana Sosoaca a facut un spectacol total, sambata, in Piata Victoriei in timpul unui miting al negationistilor. A racnit, a amenintat si a si dansat.

Catarata pe o platforma postata in mijlocul pietei, Sosoaca a zbierat sa nu se puna nimeni cu ea ca „sparge si zidul de la Berlin”. Apoi, Sosoaca a dansat pe melodia „Another Brick in the Wall” a trupei Pink Floyd. Ea a lasat sa se vada si mesajul inscriptionat pe tricou „Senator terorist”.

Senatoarea Diana Sosoaca a mai anuntat  in timpul mitingului negationistilor din Piata Victoriei ca va candida la Presedintia Romaniei.

„Ma intreaba daca merg la Cotroceni. Numai ca presedinte”, a anunta Sosoaca in uralele multimii.

„Nu intru in PSD. Daca intru in PSD fac macel! Eu trebuie sa ma inscriu in toate partidele, ca toate ma vor. E pe principiul daca ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdata mi-e bine independenta si cred ca am reusit sa schimb multe lucruri singura. PSD trebuie sa treaca prin schimbari majore, sa renunte la baronii locali, sa isi faca curat in partid cu cei condamnati penal, cei care si-au batut joc de tara”, a mai adaugat Sosoaca.

Senatoarea a atacat apoi din nou campania de vaccinare.

”Grupul pentru vaccinare nu au nici macar un medic, sunt ba purtatori de cuvant, ba din ministere, din Guvern care nu fac altceva decat sa fie colonei si absolut toti fac parte din servicii, d-aia nu am voie sa dau numele lor, dar o sa dau publicitatii ce pot, pentru ca nu te pui cu un avocat. Sunt oameni care ar trebui sa conduca aceasta asa zisa pandemie, pentru ca noi nu avem pandemie, nu este nici macar decretata epidemie in Romania. Tu nu poti sa certifici o pandemie pana nu descoperi ca in propria tara ai epidemie. Este o chestie logica, care iese din legislatie. Nu ma las pana nu sunt demisi acesti oameni si nu vom avea niste profesionisti. Justitia lasa de dorit, totul pleaca de lipsa dreptatii”, a mai strigat Diana Sosoaca in Piata Victoriei.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: