Deputat PSD ameninta un politist: „Ajung eu la Bucuresti si te dezbrac in curul gol”. Si-a fluturat legitimatia de parlamentar

politica

Deputatul PSD Ilie-Razvan Rotaru a amenintat un politist dupa ce acesta l-a atentionat ca a parcat neregulamentar. Deputatul si-a fluturat legitimatia in fata politistului si i-a spus ca „ajung eu la Bucuresti si te dezbrac in curul gol, am eu grija de tine”.

Deputatul si-a oprit masina in mod neregulamentar in parcarea Aeroportului „Stefan cel Mare” din judetul Suceava. In momentul in care un politist i-a cerut sa elibereze zona si sa prezinte actele masinii, parlamentarul s-a enervat si a trecut la amenintari.

Incidentul a fost relatat pe Facebook de politistul criminalist Bogdan Banica.

Postarea integrala:

Cand mai toti romanii intindeau mesele si pregateau sampaniile, colegul meu era la datorie, in Aeroportul Suceava. Asigura masuri de defluire a traficului in parcarea aeroportului pentru a ajunge fiecare cat mai repede acasa. Observa un autoturism parcat neregulamentar si i se adreseaza soferului:

– Va rog din suflet sa eliberati zona, fara scandal…

Pe principiul „pe mine ma vezi, pe ala nu”, conducatorul auto incepe cocalareala. Ce nu e prins in filmare e ca i se solicita documentele de identitate, la care, surpriza: – Nu iti dau niciun act, ba, sunt deputatul ROTARU RAZVAN-ILIE, si ii flutura politistului un carton cu poza stampilata.

Draga domnule deputat ROTARU „gropitza in barbitza”, ca sa fii un cocalar veritabil nu e suficient sa ai lant de aur la gat si sa te certi cu un politist ce isi face meseria. Iti mai trebuie pantofi albi, ghiul pe des’t, sapca firmata si geaca de piele cu tinte. E drept, poate le aveai in portbagaj, nu cunosc…

Si nici macar nu ma intereseaza culoarea politica a partidului rosu din care faci parte, aici vorbim despre respectarea legii pentru ca, nu-i asa, dura lex sed lex. Pentru fistecine.‼️

Dar cum mata nu esti fistecine, Rotarule, ci ditamai deputatul, o poti ignora si incalca. Ca asa e la noi, in orice alta tara fara WC in curte erai incatusat cu mainile la spate, muscand din bordura si calcat cu bocancul exact pe gropita. Tu vrei dreptate si egalitate, dar nu pentru catei.

La plecare, ce nu este prins pe filmare dar se probeaza cu martori, deputatul pluii mai si ameninta politistul: „ajung eu la Bucuresti si te dezbrac in curul gol, am eu grija de tine”. Apoi il trimite in zona rusinoasa a maica-sii. Deputat da valoare, deh…

⚠️ Pentru amenintare/ultraj deputatul Gropitza isi va face rost de o plangere penala.

Pentru oprire neregulamentara, nerespectarea indicatiilor politistului, neinmanarea documentelor pentru control si tulburarea ordinii si linistii publice a castigat o amenda de 2.240 lei. Basca permisul suspendat.

La mai mare, boss, felicitari pentru cum respecti legile tarii pe care si tu (paradoxal) le-ai votat. Daca nu erai parlamentar as fi zis ca esti un tupeist nemernic, o scursura sociala, un exemplu de frustrare si nesimtire ordinara. Dar din pacate esti deputat, Rotaru Razvan-Ilie si nu-mi permit sa-ti spun adevarurile astea.

P.S. Da boss, politistul face ordine, de asta este platit! Scarba.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: