Deputat PSD, amenintari dupa incarcerarea lui Dragnea: „Vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat”

politica

Deputatul Adrian Solomon, presedinte executiv al Organizatiei judetene Vaslui a PSD si presedinte al Organizatiei municipale Barlad, ameninta ca „vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat” dupa condamnarea lui Dragnea.

”Dupa doi ani de manipulare permanenta, ca dictatorul Dragnea isi face legi pentru a scapa de inchisoare si ca vrea sa incalece statul de drept, sper ca toata aceasta propaganda sa inceteze. Toata gargara userista, penelista, iohannista, din ultimii ani, se arata astazi ca neavand nicio relevata. Sper ca lumea sa nu astepte ca inca un nevinovat sa intre la inchisoare, ca sa se trezeasca si sa isi dea seama ca e manipulata in mod grosolan de niste cercuri de interese care depasesc chiar granitele tarii noastre. Prin urmare, imi pare rau de ceea ce s-a intamplat astazi. Este o decizie a unei justitii care sper sa fie independenta si sa se bazeze pe dovezi”, a declarat, pentru Est News, deputatul PSD.

Adrian Solomon a dat de inteles ca toti cei ce canta prohodul PSD ar trebui sa se abtina, nefiind acum prima data cand stabilitatea partidului este pusa la incercare.

”Eu sunt in PSD din 2003. Am vazut lideri precum domnul Nastase, domnul Geoana, domnul Ponta, domnul Dragnea. Dupa fiecare dintre ei, partidul a avut viata si a fost mai tare decat a fost inainte. Prin urmare, vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat”, a mai precizat Solomon, parafrazandu-l pe Petru Rares.

Mai mult despre: ,

Comentarii: