Deputat PSD catre un roman plecat la munca in strainatate: „Bagati-as p*** in ma-ta”

politica

Deputatul PSD Claudiu Manda, propus anul trecut de Victor Ponta ca ministru al Bugetului, l-a injurat extrem de urat pe un roman plecat la munca in strainatate pentru ca a spus despre pesedisti ca sunt „hoti”.

Incidentul s-a produs miercurea trecuta, cand deputatul Manda a postat pe contul sau un link catre o stire referitoare la dotarea autobuzelor din Craiova cu wi-fi neparolat, scrie petreanu.ro.

In subsolul postarii, comentatorii au felicitat sau, dupa caz, au comentat negativ informatia, dupa gust si chef. Cu unul dintre ei, Sorin Iovu, un roman plecat la munca in Marea Britanie, dialogul a escaladat intr-o serie de insulte reciproce. Iovu i-a facut pe pesedisti “nenorociti” si “hoti” si l-a gratulat pe Manda cu apelativul “penalule!” (posibila referire la o ancheta Kamikaze din august 2014) Deputatul l-a facut “prost” si “frustrat” pe interlocutor si l-a felicitat ca a plecat din Romania.

Incidentul a continuat in mod surprinzator cand Claudiu Manda l-a contactat pe Messenger pe Sorin Iovu, unde l-a injurat direct:

manda

Claudiu Manda confirma incidentul si spune ca n-a vrut sa-si injure interlocutorul in public, de aceea l-a contactat pe mesageria privata special pentru asta.

Sorin Iovu e plecat de 5 ani in Marea Britanie, unde lucreaza ca sofer de camion.

Claudiu Manda este deputat PSD, aflat acum la al treilea mandat. Victor Ponta l-a propus pentru portofoliul de ministru al bugetului, anul trecut, dar presedintele Traian Basescu a respins propunerea, motivand ca “cea mai complexa experienta a domnului Iulian Claudiu Manda este legata de functia de director la Casa studentilor din Craiova. Singurul calcul economic care se face acolo este eventual valoarea biletelor rupte intr-o zi de sambata.”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: