Deputat PSD, exclus din partid. Ciolacu sustinea ca nimeni nu va mai fi dat afara din PSD cat timp el va conduce partidul

politica

Fostul presedinte al PSD Arad, Dorel Caprar, a fost exclus oficial din partid, a anuntat, miercuri,  senatorul PSD Mihai Fifor.

Deputatul PSD Dorel Caprar a fost exclus oficial din partid, in urma unei decizii a Biroului Permanent Judetean al PSD Arad.

„In urma hotararii Biroului Permanent Judetean al PSD Arad, intrunit in sedinta statutara in data de 30 aprilie 2020, deputatul Dorel Caprar a fost exclus din Partidul Social Democrat. Facem aceste precizari pentru a accentua faptul ca orice declaratie sau luare de pozitie, exprimata de Dorel Caprar, in spatiul public, nu reprezinta punctul de vedere al PSD, ci strict opiniile domnului deputat Caprar”, se arata in comunicatul semnat de conducerea Organizatiei Judetene PSD Arad.

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat dupa ce a ajuns in fruntea partidului ca nimeni nu va mai fiu exclus cat timp el va conduce partidul.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: