Deputat PSD, furios: „Dragnea sa-i dea un sut in fund lui Codrin, acest neica-nimeni, si sa-l trimita de unde l-a adus!”

politica

Deputatul PSD Ion Spanu este revoltat ca secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, face presiuni asupra organizatiei PSD Caras-Severin sa il schimbe din functia de presedinte pe deputaul Ion Mocioalca. Mocioalca este unul dintre liderii PSD care au cerut apasat demisia lui Liviu Dragnea.

Spanu, deputat de Caras-Severin si el, are numeroase cuvinte grele la adresa lui Stefanescu, pe care il catalogheaza drept „neica-nimeni” si „neavenit”.

„Am auzit cu stupefactie declaratia politica facuta de un tip, pe numele lui din buletin Stefanescu Codrin prin care indeamna la revolta in randul organizatiei judetene PSD Caras-Severin. Daca o minoritate a fost nemultumita de decizia majoritatii din Comitetul Executiv Judetean si a mers la Bucuresti, batand la diverse usi, inclusiv la presedintele Liviu Dragnea, reclamand diverse lucruri care se intampla in Caras-Severin, aceasta nu inseamna ca au si dreptatea. Presedintele Liviu Dragnea putea sa ne consulte si pe noi, parlamentarii pe care ii are la indemana, precum sunt eu, senatorul Chisalita sau presedintele Ion Mocioalca. Din pacate, nu a facut-o.

Eu sunt membru al acestui partid din 1990, conducand acest partid, la nivel de organizatie judeteana, pana in 1997. In decursul timpului am trecut prin situatii similare si mai tensionate. Dar niciodata, fie ca partidul a fost condus de Iliescu, Gherman, Nastase, Geoana sau Ponta daca cineva din teritoriu a mers sa reclame anumite lucruri, acel presedinte sau prin interpusi nu a intervenit atat de brutal in viata organizatiei judetene. Ii recomand domnului presedinte Liviu Dragnea sa il cheme imediat pe acest neica nimeni, sa-i arate usa partidului, sa-i dea un sut in fund si sa-l trimita de unde l-a adus!

Nu pot sa cred ca presedintele Liviu Dragnea l-a delegat pe acest neavenit sa dea asemenea mesaje! Lasati-ne in pace! Avem maturitatea necesara sa ne gestionam problemele in interiorul organizatiei judetene!

PS: Incerc sa cred ca acest mesaj public, dat de numitul Codrin Stefanescu, nu este inceputul pedepsirii celor care au fost de acord cu faimoasa scrisoare!

PS 2 Cand am luat decizia de a sustine acea scrisoare, am avut oarecare retineri. Dar prin mesajul public exprimat si lansat de acest individ, cred ca am luat decizia corecta“, a declarat Ion Spanu pentru reper24.ro.

Stefanescu i-a indemnat pe membrii PSD din Caras-Severin sa il debarce pe Mocioalca, el cerand ca in locul acestuia sa fie instala deputata Luminita Jivan.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: