Deputat PSD, poezie penibila pe Facebook: „De ce am mers la vot? Ca azi sa arda tara?”. A primit o replica ucigatoare din partea unei mame

news

Deputatul PSD Carmen Holban, aleasa pe listele din judetul Dambovita, a postat pe Facebook o poezie inspirata din protestele de strada. ”Am mers la vot si eu, la fel a mers si mama (…) De ce am mers la vot? Ca azi sa arda tara?”.

Parlamentarul deplange munca depusa de PSD , spunand: ”Nu a contat nimic, nici plan de guvernare, nici zilele si noptile de munca si sudoare!”. Unii dintre prietenii virtuali au felicitat-o, in timp ce altii i-au spus ca demersul sau este ”penibil” si ca ”PSD se ocupa de faptul ca lumea e impotriva PSD, nu intelege ca lumea s-a trezit impotriva practicilor grosolane indiferent de cine sunt puse ele in practica”, informeaza Digi24.

Deputatul Carmen Georgeta Holban, fost viceprimar al municipiului Targoviste, aleasa parlamentar pe listele PSD Dambovita, are o postare pe Facebook in care isi exprima in versuri sentimentele fata de protestele de strada impotriva PSD.

”De ce sa mai votam,

de ce sa mai muncim,
de ce sa mai promitem,
de ce sa mai iubim
cand ura creste-n noi,
cand batele sunt gata
ca noi, romanii dragi,
sa ne sapam doar groapa?

Am mers la vot si eu,
la fel a mers si mama
si fiica mea, prieteni
si varul meu si vara;

Nu a contat nimic,
nici plan de guvernare,
nici zilele si noptile de munca si sudoare!
Uitam acum usor, uitam acum in graba
c-avem cu toti o tara, ca ea ne este draga!
Dorim, in schimb, durere si fete intristate,
dar, Doamne, te rog astazi, te rog nu sta deoparte!
Eu cred in Romania si cred in libertate!”

Internautii au reactionat la poezia postata de catre deputat; unii au felicitat-o, exprimandu-si respectul,. in timp ce altii au catalogat demersul drept unul ”penibil”.

”Imi doresc din suflet ca tot mai multi sa citeasca si sa inteleaga profunzimea acestor versuri” i-a scris o prietena virtuala.

O alta utilizatoare a retelei de socializare o critica pe Carmen Holban, explicandu-i acesteia ca nu a inteles de ce au iesit, de fapt, oamenii in strada.

”Nu exista o Romanie divizata, asta doar in capul vostru! Exista doar o Romanie de oameni care muncesc, de oameni normali, de intelectuali, de oameni creativi, de oameni care platesc impozite, de oameni care nu fura cu detasare, de oameni care nu sunt meschini. Foarte grav ca voi nu intelegeti ca oamenii isi cer drepturile si cer sa fie respectati si cer sa traiasca intr-o tara normala! PSD se ocupa de faptul ca lumea e impotriva PSD, nu intelege ca lumea s-a trezit impotriva practicilor grosolane indiferent de cine sunt puse ele in practica!!! RUSINE&PENIBIL! Daca nu aveti ceva INTELIGENT de spus, macar incercati sa va abtineti sa nu ne mai sfidati. Fata dumneavoastra are bani de studii in strainatate! Alti parinti nu isi permit asta!”, ii scrie femeia deputatei de Dambovita.

Carmen Georgeta Holban a detinut functia de viceprimar al municipiului Targovisrte si este femeie de afaceri.

Potrivit declaratiei sale de avere, Carmen Holban are, in anul 2016, venituri si dividente de la un lant de farmacii din judetul Dambovita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: