Deputat PSD, total analfabet: „Nu amav venituri 2019”. Valeriu Nicolae: „Nea Marcele, lipseste un ‘sa moara famelia mea’ si il faceati ministru”

politica

Valeriu Nicolae a descoperit inca un caz uluitor de analfabetism in Parlament. Este vorba despre viceliderul grupului deputatilor PSD, Adrian Alda, care pur si simplu nu stie sa se exprime in scris in limb romana. El a scris in declaratie de avere „Nu amav venituri 2019”.

„Nea Marcele, nu puteai matale sa stai linistit pe burta aia mare de vaslas impostor parvenit si prietenar de terorist, ca uite, ma apucai iara de lighioanele din PSD? La cat scriam eu despre PNL si USRPLUS incepuse lumea sa uite ca voi sunteti de departe cea mai nenorocita adunatura de mitomani, hoti, oportunisti si securicisti din politica. Incepem alfabetic, ca sa nu te jignesc.

Alda Adrian e vicelider la PSD in parlament si a fost pana acusica secretarul executiv al PSD Arad. Daca ar fi stiut sa scrie iti lua sigur locul, nea Marcele! Omul scrijeleste cinstit, pe limba voastra de marlani tupeisti ‘Nu amav venituri 2019’ in declaratia de avere de la parlament – vezi poza.

Lipseste un ‘sa moara famelia mea’ si il faceati ministru. Adicalea a trait cu gargara si soare asa cum ai trait si matale in timpul comunistilor si apoi pana la 37 de ani. Asa ai scris in CV, ca un bossulica de mitoman uituc ce esti.

Declaratia de avere e o mizerie fara nicio logica, ca doar firma la care omul e actionar unic are un contract, bineinteles de la stat, de 40.000 de EUR, iar in 2019 a avut un profit de cam 800 de EUR pe luna. Sa nu uitam ca Adrian i-a luat locul pe lista unei alte valori PSDiste anchetat de DNA care e boss de filiala PSD, off.

Adrian completeaza si declaratia de avere tot ca un hotoman tembel, asa ca ‘uita’ sa declare ca a contribuit cu 111.750 RON (adica peste 23.280 EUR) la campania PSD. De unde carca asta de bani cand omul nu a avut venituri in 2019, nu are nimica nimicuta in conturi, firma a produs in total in 2018 si 2019 vreo 18.000 de EUR si are datorii de peste 40.000 de EUR la banci?

Norocul lui matale ca ati gandit ANI-ul sa functioneze pe post de batjocura. Scandaluri la Arad cu subventiile de la APIA sunt investigate acum de DNA, iar domnul Alda a fost si el un beneficiar ceva ani, desi in declaratia de avere nu e deloc clar pentru ce, caci terenuri are zero si animale la fel. Probabil crestea vite in apartament ca altfel nu se explica. Oricum, uite asa, nea Marcele, risti sa nenorocesti ditamai viceliderul PSD.

Domnul Alda a terminat si el o bomba de fabrica de diplome (ca si matale, manca-ti-as onoarea aia cu gusa aia frumoasa cu tot) la drept si, imediat dupa absolvire, ca orice tanar agramat cu noroc, s-a ‘inplinit’ si a primit ‘salar’ de la prefectura.

Dupa 4 ani isi deschide o consultanta intr-un domeniu cu care nu are nicio legatura – agricultura si printr-o minune devine si Presedintele Asociatiei Fermierilor din Romania la Arad cu canci experienta la 29 de ani, asa ca doar peste doi ani mai tarziu se va apuca sa se califice si va face universitatea cu cel mai prost indice de corectitudine academica.

Pesedist adevarat, valoare, Marcele, nu gluma. Dupa numai 5 ani este si calificat pentru pozitia pe care o avea din 2012, manca-v-ar cinstea de marlaneti. Dupe inca doi anisori ,din senin, il puneti secretar la PSD si ca sa nu moara de foame, deputat. Veniturile din 2019 si 2020 insumate au fost pe minus 100.000 ca asa merge matematica la voi si plus voi iubiti meritocratia mai ceva ca mita, nea Marcele!

Asa ca, nea Marcele, sa va traiasca voua indignarea in gaturile alea gingase, te roaga fanul lu’ matale nr. 1 zi ca treceti aia fara penali prin parlament sau desfintezi PSD-ul. Nu de alta dar e acelasi lucru”, a scris Valeriu Nicolae.

Iata cum se chinuie deputatul PSD Adrian Alda sa citeasca o declaratie in Parlament:

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: