Deputat Rusia: „O lovitura nucleara de avertizare impotriva SUA va demonstra seriozitatea intentiilor noastre. Am putea lovi Nevada”

externe

Evgheni Fedorov, deputat in Duma de Stat a Rusiei, a propus un atac nuclear de avertizare impotriva Statelor Unite. El sustine ca astfel va putea fi influentat Washingtonul sa fie de acord cu solicitarile Rusiei.

„A treia optiune este o lovitura de avertizare cu arme nucleare, poate fi si fara arme nucleare, ci pur si simplu cu rachete strategice la situl de testare din Nevada. Acesta este un teren de antrenament unde se afla armata americana, nu exista civili acolo si, mai ales daca avertizezi cu doua sau trei zile inainte, atunci este o actiune destul de buna pentru a demonstra seriozitatea intentiilor”, a spus Fiodorov, citat de lenta.ru.

Printre alte modalitati de influentare a Statelor Unite, deputatul a enumerat si atacuri cu bomba asupra laboratoarelor americane cu arme biologice. Fedorov considera ca acest lucru ii va afecta pe cetatenii americani si va arata ca amenintarea cu represalii din partea Rusiei nu este o cacealma. Ca urmare a acestui lucru, americanii vor influenta deciziile autoritatilor americane, crede deputatul.

Anterior, liderul LDPR, Vladimir Jirinovski, a declarat ca Kievul ar putea fi fortat la pace prin bombardarea Ucrainei, care ar putea fi efectuata in februarie. Politicianul a reamintit ca a propus sa loveasca teritoriul Ucrainei in ajunul Anului Nou.

Mai mult despre: ,

Comentarii: