Un deputat suna alarma: „Este haos in Parlament. Sistemele electronice sunt cazute de azi-noapte. Se introduc urgent-urgent pe ordinea de zi initiative legislative noi”

politica

Deputatul USR Catalin Drula anunta ca este „haos in Parlament” dupa ce sistemele electronice au cazut in urma cutremurului de azi-noapte. Pe acest fundal, anumiti parlamentari incearca sa introduca doua proiecte de lege pentru ca romanii sa suporte din banii lor penalitatile pentru intarzierea platii facturilor la sediile partidelor.

„Haos in Parlament. Site-ul Camerei Deputatilor nu merge, sistemele electronice sunt cazute de azi-noapte. In aceste conditii, nu putem avea acces la initiativele legislative si proiectele de lege. Adica discutam in Plen fara sa stim despre ce discutam.

In plus, se introduc urgent-urgent pe ordinea de zi doua initiative legislative noi. Ce era asa de urgent? Introducerea de noi cheltuieli subventionate de la buget pentru partide printre care ‘cheltuieli cu penalitatile’. Adica, de exemplu, pentru intarzieri la plata chiriei, a luminii, a facturilor si asa mai departe. Nu prea inteleg de ce ar trebui contribuabilii sa suporte penalitatile pe care le au de platit partidele”, a scris Drula pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,


Comentarii: