Deputat USR: „Emil Boc l-a atacat pe Vlad Voiculescu pentru ca ministrul l-a demis pe managerul Spitalului Judetean Cluj”

politica

Deputatul USR Emanuel Ungureanu afirma ca atacurile pe care Emil Boc le-a lansat la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, au legatura cu faptul ca acesta din urma l-a schimbat pe managerul Spitalului Judetean Cluj, Petru Susca. Susca este primul manager de spital demis de Voiculescu. El a fost demis pe 6 ianuarie.

„E razboi! De ce este atat de suparat domnul Emil Boc pe ministrul Vlad Voiculescu? 4 zile consecutiv l-a atacat primarul Clujului pe domnul Voiculescu.
Motivul real. Dupa 7 ani de abuzuri groase, 3 rapoarte ale Corpului de Control al Ministerului Sanatatii, Petrica Susca a fost schimbat din fruntea Spitalului Judetean Cluj”, a scris Ungureanu pe Facebook.

„Susca este protejat de Boc si de locotenentii lui: Stamatian, Buda, Rus si mai nou, deputatul Moisin. Deputatul Moisin l-a interpelat cu tupeu pe Vlad Voiculescu in legatura cu schimbarea lui Susca desi Susca a fost schimbat in iulie timp de 3 ore de catre fostul ministru penelist Tataru, apoi, seful lui Moisin, l-a sunat pe Tataru si l-a pus cu pixul inapoi pe Susca, in aceeasi zi, cu tupeu…”, a completat acesta.

Petru Susca, care conduce Spitalulul Judetean din Cluj de peste 7 ani, este primul manager de spital demis de Vlad Voiculescu. El a fost demis si de fostul ministru Nelu Tataru, pe 2 iulie 2020, insa a fost reinstalat in fucntie in aceeasi zi de catre secretasul de stat Horatiu Moldovan.

Petru Susca fusese propus pentru demitere de vechiul Consiliu de Administratie al Spitalului Judetean Cluj inca din decembrie 2019. „Tinand cont de cele expuse si in virtutea atributiilor Consiliului de Administratie consacrate de prevederile art. 187, punctul 10, litera f) din Legea 95/2006, propunem analiza de catre cei in drept a materialului prezentat in vederea deciziei de revocare din functie a managerului Petru Susca intrucat cele constatate vizeaza prevederile art. 184, alin.1, litera b din Legea 95/2006, in sensul neindeplinirii culpabile a obligatiilor managerului”, se arata in Hotararea adoptata de Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean Cluj in decembrie 2019.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: