Deputata care a demisionat din PSD, hartuita de fostii colegi. Ea il acuza pe Dragnea ca este „fascinat de betia puterii”

politica

Deputatul PSD Mihaela Hunca, care si-a anuntat saptamana trecuta demisia din partid si careia PSD Botosani i-a cerut sa renunte la mandatul de deputat, scrie ca a facut deja un „act de demnitate”, alegand sa nu slujeasca o structura autoritara.

”Citind comunicatul PSD Botosani, am constatat cu amaraciune ca unii dintre fostii mei colegi fie nu cunosc motivele care m-au determinat sa ma retrag, dupa 18 ani, din partid, fie, din orgoliu, refuza sa accepte ca drumul pe care sunt calauziti de conducatorii vremelnici nu este drumul dezvoltarii Romaniei, asumat in campania electorala, care trebuie sa defineasca social-democratia. De asemenea, am observat in acest comunicat ca, in conceptia membrilor Comitetului Executiv al PSD Botosani (sau, poate, doar in conceptia celor chemati la sedinta), nu conteaza cine candideaza, ci doar partidul pe lista caruia candideaza, fiindca alegatorii – dau de inteles cei din CEJ – nu sunt interesati de oamenii pe care ii voteaza, ci de partidele din care acestia fac parte”, scrie deputatul PSD Mihaela Hunca pe Facebook.

Aceasta adauga ca i s-a cerut un „act de demnitate”.

”Eu consider ca l-am facut deja, alegand sa nu slujesc o structura autoritara, dezinteresata de romani, fascinata de betia puterii si de propriile interese. Eu consider ca am demonstrat, nu voua, ci botosanenilor care m-au votat, ca sunt demna, neurmand orbeste, doar din dorinta de a-mi pastra o functie sau de a dobandi alta, pe liderul de azi al partidului. Si, in continuare, voi incerca sa le demonstrez tot lor, botosanenilor, ca sunt demna de increderea cu care m-au investit, demna de votul pe care mi l-au dat”, adauga Mihaela Hunca.

Potrivit unui comunicat transmis de PSD Botosani, Comitetul Executiv Judetean, intrunit luni, a hotarat cu unanimitate de voturi sa ceara deputatului Mihaela Hunca sa faca un act de demnitate si sa renunte la mandatul de deputat pe care l-a obtinut pe listele PSD, ”intrucat nu ii mai reprezinta pe alegatorii care au votat acest partid”.

Miercurea trecuta, deputatul PSD Mihaela Hunca anunta ca demisioneaza din partid, scriind ca ”unicul demers politic al conducerii partidului este acum o lupta absurda, fara argumente si fara folos pentru cetateni, cu toata lumea care i se opune”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: