Deputata jignita de Serban Nicolae, hartuita acum si de Liviu Plesoianu. Gest infantil facut de deputatul PSD in Parlament

politica

Deputata USRĀ Cosette Chichirau este hartuita mai nou si de Liviu Plesoianu in plenul Camerei Deputatilor. Acesta a impartit parlamentarilor PSD coli de hartie in care Chichirau este caricaturizata.

Chchirau a inceput sa filmeze din nou, miercuri, in timp ce deputatii PSD incearca sa adopte noi modificari la legile justitiei. Plesoianu o astepta pregatit cu o coala mare de hartie.

„Filmez sfarsitul democratiei in Romania. Eu nu cred ca ei stiu ce fac. Niciunul nu a citit modificarile la legi. Este o zi incredibila, o zi neagra in istoria Romaniei”, a zis Cosette Chichirau.

La un moment dat, Liviu Plesoianu, deputat PSD, a venit in Camera Deputatilor cu o imagine cu Cosette Chichirau.

plesoianu

Cand a vazut poza, politiciana de la USR a filmat episodul cateva secunde, apoi a zis ca nu o sperie un astfel de gest.

„Nu ma obosesc cu acest individ absolut irelevant in istoria Romaniei. Este un om de o lasitate extraordinara. (…) Este o incercare de intimidare la adresa mea. Plesoianu distribuie materiale cu poza mea in randul parlamentarilor PSD. Nu stiu ce vor sa spuna cu acest lucru”, a zis Cosette Chichirau in Camera Deputatilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: