Deputata PSD, catre protestatari: „Partidul v-a dat multe”. I-a fost frica insa sa spuna ca este din PSD – Video

politica

Deputatul PSD Elvira Sarapatin le-a reprosat protestatarilor care se aflau, miercuri, in fata Palatului Parlamentului ca nu sunt recunoscatori avand in vedere ca „Partidul v-a dat multe”.

Un grup de protestatari #Rezist s-a aflat, miercuri, in fata uneia dintre intrarile in Palatul Parlamentului dupa ce Opozitia a reusit sa voteze revocarea din functie a lui Liviu Dragnea. La un moment dat, din cladire a iesit deputata PSD Elvira Sarapatin, care s-a indreptat catre masina. Protestatarii au intrebat-o din ce partid face parte, insa aceasta a refizat sa raspunda: „N-are importanta”.

Protestatarii si-au dat insa seama ca face parte din PSD. Cand i s-a reprosat ca face parte dintr-un partid de hoti, Sarapatin a replicat: „Partidul v-a dat multe”.

Elvira Sarapatin a cerut, la doua saptamani dupa mitingul din 10 august, ca toti cei care au fost prezenti in Piata Victoriei sa fie amendati.

„Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca toate adunarile publice ce au loc in piete, pe caile publice trebuie declarate in prealabil catre autoritatile locale. Decizia este de bun simt, pentru ca procedura declararii prealabile este necesara pentru ca autoritatile locale sa stabileasca traseele de deviere a circulatiei si sa ia masurile necesare pentru asigurarea ordinii publice.

In situatia mitingului din 10 august, toti protestatarii care au participat la un miting nedeclarat sau interzis, cum e cazul unei adunari in proximitatea statiilor de metrou, sunt pasibili de amenda. La fel si cei care refuza sa paraseasca locul de desfasurare, la avertizarile si somatiile organelor de ordine”, a transmis atunci Elvira Sarapatin.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: