Deputata PSD cu medalion „anti-covid” in Parlament. Ea a fost si secretar de stat in Ministerul Sanatatii. A votat contra Guvernului Ciolos

politica

Deputatul PSD de Bucuresti Rodica Nassar a fost fotografiata, miercuri, in Parlament purtand medalionul anti-Cod care a fost achizitionat recent de doua institutii publice din subordinea Primariei Voluntari. Primar in Voluntari este Costel Pandele, sotul Gabrielei Firea, presedintele PSD Bucuresti.

Doua institutii publice aflate in subordinea primarului din Voluntari, Florentin Pandele, au cheltuit circa 30.000 de euro pe aproape 1.000 de medalioane de protectie anti-covid, importate din Coreea de Sud. Firma care comercializeaza medalioanele sustine ca acestea creeaza un scut de 1,3 metri in jurul purtatorului si ca acesta este protejat impotriva Covid-19 timp de 30-40 de zile.

Cu toate acestea, Gabriela Firea a anuntat ca este infectata, atat ea cat si sotul ei, primarul din Voluntari.

„Medalionul anti-Covid a ajuns si in… Parlament. Astazi, in Parlament, Rodica Nassar, deputat PSD de 11 ani si care a fost secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a purtat la gat un medalion de protectie similar.

Este un produs similar, dar din poza nu pare sa fie de la producatorul din Coreea de Sud de care au soferii din Voluntari. Din informatiile mele, Rodica Nassar ar fi vaccinata. In poza se vede ca poarta masca pe nas si pe gura”, a anuntat jurnalistul Vitalie Cojocari (Pro TV).

„Importatorii produsului vandut soferilor din Serviciul Transport Voluntari sustin ca produsul lor nu este medicament, ci un igienizant. Costa vreo 150 de lei, iar din vorbele importatorului – ar crea un fel de bula de protectie in jurul clientilor doar daca sunt vaccinati si poarta masca. Medalionul este de fapt un pliculet care ar elimina oxigen activ si dioxid de clor si, potrivit importatorilor, ar neutraliza Covidul. Nu au putut sa ma lamureasca in ce proportie se intampla aceasta ‘neutralizare’.

Chiar si asa chimista companiei care importa produsul s-a infectat cu Coronavirus.

Profesorul doctor inginer Ioan Calinescu de la Facultatea de chimie aplicata si stiinta materialelor sustine insa ca este o cantitate foarte mica de oxigen activ sau dioxid de clor, prin urmare ‘nu are niciun efect'”, a explicat jurnalistul.

Conform unui articol realizat de Buletin de Bucuresti, Serviciul de Transport Voluntari (STV) si Ecovol SA, doua societati publice din subordinea primariei Voluntari, au achizitionat astfel de medalioane.

Societatile din Voluntari au platit pentru un singur medalion intre 140 si 145 de lei, fara TVA, catre firma Tibes Medical Center.

Timp de doua luni, Tibes Medical Center a fost administrata de Stefan Tache, un om de afaceri cercetat de DIICOT pentru operatiuni de evaziune fiscala in sistem de criminalitate organizata. Singurele institutii publice cu care a incheiat contracte Tibes Medical Center sunt cele aflate in subordinea lui Florentin Pandele.

Mai mult despre:

Comentarii: