Deputatul ALDE Varujan Vosganian, enervat ca a trebuit sa zboare la Economic, in timp ce un protestatar anti-PSD avea loc la Business: „El a mers in fata”

politica

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, se plange ca a fost agresat pe aeroportul din Iasi de un „justitiar obidit” care i-a urat ca mearga la puscarie. Vosganian a tinut sa mentioneze apoi ca protestatarul avea loc la clasa Business.

„Un barbat in jur de treizeci de ani s-a protapit in fata mea, a inceput sa profereze lozinci tefeliste si, in consecinta, ne-a urat, atat mie personal cat si colegilor mei lideri ai coalitiei de guvernare, sa mergem la puscarie”, scrie Vosganian pe Facebook despre incidentul de la aeroport.

Apoi, el s-a aratat indignat ca protestatarul avea loc la Business, in timp ce el a zburat la Economic.

„Dupa catva timp, am urcat in avion. Si atunci s-a petrecut nostimada. Eu, asa – zisul reprezentant al hotilor, m-am asezat cuminte la locul meu (randul 12) la clasa Economy (cum s-ar zice, la clasa a doua). El, justitiarul obidit, a mers in fata si s-a instalat la clasa … Business (adica a-ntaia)

La urma urmei, daca coruptii stau la clasa a doua si anticoruptii la clasa intai e spre bine, nu?”, a mai spus Vosganian.

Trebuie mentionat ca biletele de avion ale deputatului Varujan Vosganian sunt decontate din bani publici, in timp ce protestatarul si-a platit biletul la Business din banii sai.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: