Deputatul „Bagati-as p*** in ma-ta” vine cu explicatii: „Am reactionat ca un om AMENINTAT”

politica

Deputatul PSD Claudiu Manda afirma ca isi cere „scuze” pentru injuraturile la adresa unui roman plecat la munca in strainatate si promite ca ” un astfel de moment nu va mai exista din partea mea”. 

Deputatul spune ca s-a simtit „amenintat” si de aceea a reactionat astfel, ca „de la barbat la barbat”. Iata integral comunicatul transmis presei de Claudiu Manda.

”Legat de incidentul aparut zilele trecute, doresc sa fac urmatoarele precizari:

1. Sunt om inainte de a fi politician si doresc sa raman om si dupa ce nu o sa mai fiu politician;
2. In toata activitatea mea politica nu am jignit, nu am insultat, nu am provocat niciodata pe nimeni, nici in spatiul privat si nici in spatiul public;
3. Afirmatiile mele de zilele trecute nu au nicio legatura cu diaspora, cu oamenii onesti si de buna credinta asa cum multi au inteles sau isi doresc sa inteleaga.

Am reactionat, in privat – pe messenger chat, la jigniri si insulte adresate de un domn pe contul personal de Facebook, jigniri pe care nu le pot reproduce dar pe care le-au vazut multi apropiati ai mei, inclusiv membri ai familiei.

Recunosc faptul ca a fost o greseala, pe care o regret, sa cobor nivelul atat de jos intr-un dialog privat, ca de la barbat la barbat.

Imi cer scuze pentru reactii si limbaj locuitorilor judetului Dolj dar si celor din tara care prin expunerea media au luat la cunostinta de aceasta situatie nedorita.

Cu siguranta un astfel de moment nu va mai exista din partea mea, regret extrem de mult cele intamplate, nu spun ca am o scuza, dar pentru cateva momente, am reactionat ca un om amenintat si jignit, nu ca un politician.

Expunerea mediatica a acestui incident poate fi un moment de inceput pentru bunele relatii de comunicare dintre oameni, dintre oameni si politicieni, sa nu mai existe jigniri, injuraturi, insulte, blesteme si instigari la ura”, afirma deputatul intr-un comunicat de presa.

manda

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: