Deputatul care injura AGRAMAT un roman plecat la munca este DOCTOR si preda la universitate

politica

Deputatul PSD de Dolj, Claudiu Manda, care a injurat de mama un roman plecat la munca in strainatate, este doctor in management si, in plus, preda la universitate.

Potrivit site-ului personal, Manda este doctor in management, titlu obtinut in 2009 la Universitatea de Stat Valahia din Targoviste. Din declaratia de avere rezulta ca preda si la Universitatea Spiru Haret, de unde a incasat in 2014 un salariu de 20.695 de lei.

manda avere

Cu toate aceste titluri, Manda nu numai ca a demonstrat un comportament suburban, dar nici macar limba romana nu o cunoaste foarte bine. „Bagati-as p**** in ma-ta” (corect este „baga-ti-as”), i-a transmis acesta unui roman care lucreaza ca sofer in Marea Britanie.

manda

Dupa ce injuraturile sale au ajuns publice, deputatul si-a sters postarile de pe Facebook din ultimele doua saptamani. Aceasta este ultima postare care apare acum pe pagina sa.

manda fb

Deputatul Claudiu Manda a fost propus de Victor Ponta ca ministru al Bugetului, fiind respins de presedintele de atunci, Traian Basescu.

Claudiu Manda a fost, intre 2004-2006, secretar general al Tineretului Social Democrat, organizatie condusa in acea perioada de Victor Ponta (2002-2006).

Manda a ocupat, in perioada 2001-2003, functia de vicepresedinte al PSD Craiova, in 2007 a devenit vicepresedinte al PSD Dolj, iar un an mai tarziu, in 2008, presedinte executiv al PSD Dolj.

In aprilie 2013, Claudiu Manda a fost ales presedinte al PSD Dolj, el fiind singurul candidat.

„Sunt un om de echipa si nu am ranchiuna fata de nimeni. (…) Atunci cand promit, bazati-va pe cuvantul meu. (…) Mi-as dori ca de acum incolo sa ne dam mana, sa nu ne mai certam, sa impartim si saracia, sa nu ne mai certam cum sa impartim functiile”, a afirmat atunci Claudiu Manda, la Conferinta Judeteana a PSD Dolj.

Manda a fost sustinut la sefia filialei de primarul Craiovei, Lia-Olguta Vasilescu, si de presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea care ii este nas lui Manda.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: