Deputatul Liviu Plesoianu a vrut sa mai fie o data trompeta lui Dragnea si a scris lista „orcilor” care ii vor raul lui Daddy. Vrea sa-l jigneasca si pe Cartarescu, dar si pe alti artisti, jurnalisti si procurori

politica

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, intocmeste o lista pe care se afla cei mai vocali actori impotriva revocarii din functia a Laurei Codruta Kovesi. 

In opinia lui Plesoianu, cunoscut ca o trompeta a lui Liviu Dragnea si pentru pararerile incoerente, a inceput ”Festivalul orcilor fardati”, condusi de catre Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi. Pe aceasta lista se afla procurori, artisti si jurnalisti.

„Festivalul #ORCILOR fardati” – acesta este titlul corect pentru ce se intampla de cand ministrul Justitiei a demarat procedura de revocare. In fruntea plutonului: orcul insolvent „Vanghelion” (zis si orcul-5-cravate), orcul pseudoesoteric bulbucat, orcul-de-praz (care se recomanda si ca orcul „Gregoire Ecrivain”), orcul „Cutremur-10”, orcul-in-trening (cunoscut si ca orcul-atotstiitor), orcul intelectual iubitor de creme (zis si orcul-Liichea), orcul scriitor (cunoscut si ca orcul-caruia-i-se-tot-fura-Nobelul), orcul cantaret (sau orcul-nu-am-chef-azi), orcul implicat (zis si orcul-in-chiloti), orca-inghititoare-de-carnati, orca scelerata (i se mai spune si orca .com), orcul „stiri-fierbinti” (cunoscut si ca orcul-din-arhiva-SIPA), orcul tractorist (se recomanda si ca orcul-Procuror-General), orca „K” (Fiinta Suprema in mitologia orcilor), orcul „K” (Fuhrer-ul orcilor) si, nu in ultimul rand, celalalt orc „K” (Guvernatorul orcilor)”, scrie Liviu Plesoianu, pe pagina personala de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: