Deputatul MILIONAR care cerea „sa dam foc Romaniei” vrea si el PENSIE SPECIALA de 4.000 de lei/lunar

politica

Marea majoritate a deputatilor PSD, alaturi si de alesi ai celorlalte partide, a semnat un proiect de lege prin care vor sa isi aloce pensii speciale de 4.000 de lei. Printre acestia se afla si deputatul milionar Stanciu Zisu, care in septembrie 2014 cerea „sa dam foc Romaniei” pentru ca Victor Ponta sa iasa presedinte.

„Acest proiect este semnat de peste 260 de deputati si senatori din care peste 87 de semnaturi sunt de la Opozitie si se inscrie in logica de pana acum de a repara ce s-a stricat in guvernarea Boc. Cu alte cuvinte, sa readucem situatia care a fost in 2010, cand s-a luat aceasta masura de taiere a pensiilor si a salariilor. Formula de calcul a izvorat din experienta UE, care inseamna un procent de 0,55% din indemnizatia lunara a unui deputat sau senator. De exemplu, aceasta indemnizatie pentru un mandat este undeva la 1.500 lei. Pentru trei mandate este undeva la 4.000 lei, este suma maxima”, a declarat marti unul dintre initiatori, deputatul PSD Petre Daea, la Palatul Parlamentului.

Printre semnatarii proiectului de lege (vezi aici lista) se afla si deputatul PSD de Dambovita Stanciu Zisu. Si el isi doreste o pensie speciala desi are o avere uriasa, la care romanii obisnuiti nici nu indraznesc sa viseze.

Potrivit declaratiei sale de avere, Stanciu Zisu este unul dintre cei mai mari mosieri ai Parlamentului, are nu mai putin de 72 de suprafete agricole si intravilane, imprastiate prin Ialomita, Ilfov, Dambovita, Constanta si Giurgiu. Zisu are si foarte multe case: 11 apartamente plus o vila in Bucuresti, la care se adauga inca un palat in Voluntari. In conturile bancare are cateva sute de mii de euro, plus plasamente de cateva milioane de euro. Vezi de aici declaratia de avere a deputatului Stanciu Zisu, pagini interminabile cu proprietati.

In septembrie 2014, deputatul Stanciu Zisu a cerut „sa dam foc Romaniei” pentru ca Victor Ponta sa iasa presedinte.

“Eu va invit ca in noiembrie sa dam foc ultimei ramasite a regimului Basescu. Sa dam foc in Dambovita, sa dam foc in Alba, in Timisoara, in Arad, la Darmanesti, la Caragiale…Sa dam foc in toata tara, pentru ca avem un singur scop: Victor Ponta, presedinte!”, a declarat Zisu in timpul unei conferinte a PSD. Vezi mai jos inregistrarea, de la minutul 53.20.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: